Home / AKTUELNO / DVERI: Boris Tadić je bio običan kolonijalni upravnik Srbije!

DVERI: Boris Tadić je bio običan kolonijalni upravnik Srbije!

Pokret Dveri smatra apsolutnom glupošću izjavu Borisa Tadića da je „desnica sa Dverima mračna politička opcija koja vodi nasilju i ugrožavnju ljudskih prava” i upozoravamo ga da prestane da iznosi laži.

tadic

Jer, ako je neko mračna strana srpske istorije – to je on lično i njegova evrounijatska politika, sve njegove bivše i sadašnje izdajničke partije, koje nisu bile ništa drugo do instrumenti za bespogovorno ispunjenje anglo-američkih interesa na Balkanu.

Razumemo da protiv Dveri i patriotskih integracija nema ni jedan jedini argument – jer i on zna da je za spas Srbije potrebno nacionalno , a ne EU vođstvo – ali od njega zahtevamo da se ne služi lažima. To ga upozoravamo kao čoveka koji je – po dogovoru i u najtešnjoj saradnji sa zapadnim ambasadama – rasturio nacionalističku SRS, napravio antinacionalnu SNS , a sada još hoće da se i formalno ubaci u Vladu Srbije da bi nadgledao i pomagao završetak onoga što je započeo – rasprodaju nacionalne imovine i strateških resursa i totalnu desuverenizaciju zemlje.

Dakle, ako je neko mračna strana srpske istorije, on je na njoj- i to na njenom samom vrhu.

Manje je važno što je bivši predsednik države pokazao da ne zna šta je politička desnica ni levica (u savremenoj politikologiji pojam desnice je vezan za konzervativne vrednosti). Nebitno je i to što se lažno predstavlja za socijaldemokratu – jer je na vlasti bio samo običan kolonijalni upravnik – prvo namešten, a potom i zamenjen drugom figuricom iz briselskog arsenala u Srbiji.

Jedino su bitna njegova nedela, „krunisana” odlukom da pitanje Kosova i Metohije izmesti iz UN, liši nas zaštite Rusije i Kine i isporuči svetu srpsku zemlju u „nadležnost” EU i NATO pakta. Sada bi Tadić da lično učestvuje i u potpisivanju onoga što Nemačka zove drugim – i konačnim- sporazumom sa „Kosovom”.

(saopštenje Pokreta Dveri)

NAŠI: Spreman za „veleizdajnički tim

snova” koji prave Brisel i Vašington

SNP Naši javno poručuje Borisu Tadiću da se pod hitno čisti sa političke scene, jer zagađuje medijski etar sa svojim kvazi-političkim nebulozama.

Poslednja Tadićeva nebuloza je da je „Tomislav Nikolić otkrio toplu vodu na saksiji” i ona najbolje pokazuje i još jednom dokazuje svo šarlatanstvo ovog servisera zapadnih interesa koji je spreman na sve da pothrani svoju sujetu i želju za pozicijom „vladara”.

Naime, u srpskom govoru postoje dva izraza „otkriti toplu vodu” i „izmisliti rupu na saksiji”, a „otkriti toplu vodu na saksiji” je umno-lingivistička devijacija Borisa Tadića, baš kao što je to i cela njegova proevropsko-bezalternativna politika.

Njegova najava da bi mogao biti deo vlasti od januara sledeće godine nije ništa drugo nego jasan signal da Brisel i Vašington prave „veleizdajnički tim snova” koji treba finalno da završi sa priznavanjem lažne države Kosovo, a taj posao je upravo ravan „pravljenju tople saksije na rupi punoj vode”.

(saopštenje SNP Naši)

 

Check Also

STIGLA NOVA VEST O AUSTRALIJAN OPENU KOJA ĆE PROMENITI SVE U NOVAKOVOJ KARIJERI!

Na pomolu je veliki preokret u odnosu Australijan opena i pandemije u susret gren slemu …