Home / AKTUELNO / Evo kako da iznajmite stan u Beogradu za 100 evra ili manje..

Evo kako da iznajmite stan u Beogradu za 100 evra ili manje..

Ako želite da iznajmite stan u Beogradu po ceni od 100 ili manje evra trebaće vam pre svega – brzina.

Ovi stanovi (mahom garsonjere) iz ponude nestanu za manje od sat vremena, a mi smo uspeli da za vas pronađemo tri lokacije predviđene za one sa “plićim” džepom.

Najjeftiniji stan za izdavanje do kog smo stigli lociran je u starom delu Borče, u Ulici Žarka Zrenjanina. Vlasnica ove garsonjere od 28 kvadratnih metara za stan traži 90 evra mesečno, a u ponudu su uključeni topla voda, telefon, parking, terasa i internet. Ono što joj, međutim, otežava izdavanje garsonjere je – grejanje.

– Uglavnom su se interesovali mladi ljudi, studenti. Odgovara im cena, ali kada čuju da je grejanje na drva, da će morati da lože šporet – bez daljeg razgovora mi spuste slušalicu – kaže ona.

Na stanare se žali i Bojan P. koji je doduše imao malo više sreće sa izdavanjem “mansarde” u Bloku 44, kod TC “Piramida”.

– Potražnja je već godinama jako loša: izdajem dva stana, odvojena pregradnim zidom, a jedva skupim za minimalac – kaže Bojan, dok nam pokazuje bezmalo četiri prostorije koje čine garsonjeru: sobicu sa ležajem, hodnik sa stolom za ručavanje, kuhinju i špajz, i kupatilo. Sve to za – 100 evra.

(Blic)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …