Home / AKTUELNO / Filmsko hapšenje u Kragujevcu: Policija je zaustavila taksi nasred ulice i pronašla leglo droge – i to nije sve! (VIDEO)

Filmsko hapšenje u Kragujevcu: Policija je zaustavila taksi nasred ulice i pronašla leglo droge – i to nije sve! (VIDEO)

Foto: MUP Srbije
Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, zajedno sa kolegama iz Kragujevca, zaplenili su oko četiri kilograma marihuane i automatsku pušku sa municijom, čija se vrednost procenjuje na četiri miliona dinara.

Tom prilikom, uhapšen je D.M. (1977), zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojne droge i nedozvoljeno proizvodio, držao, nosio i prodavao oružje i eksplozivne materije.

Policija je u centru Kragujevca u taksi vozilu, u kome se na mestu suvozača nalazio osumnjičeni Kragujevčanin, pronašla oko kilogram opojne droge marihuana.

U nastavku akcije, u jednom kragujevačkom prigradskom naselju, u dvorištu kuće u kojoj živi D.M. pronađena su još tri kilograma ove opojne droge, automatska puška i dva okvira sa 50 komada municije i tromblonskim nastavkom.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …