Home / AKTUELNO / GRADONAČELNIK MAJAMIJA IZDAO JEZIVO UPOZORENjE: Pogodiće nas NUKLEARNI URAGAN, bežite što pre! (VIDEO)

GRADONAČELNIK MAJAMIJA IZDAO JEZIVO UPOZORENjE: Pogodiće nas NUKLEARNI URAGAN, bežite što pre! (VIDEO)

500

Najmanje trinaest osoba je poginulo tokom udara uragana Irma.

Francusko ministarstvo za prekomorska područja potvrdilo je kako je poginulo najmanje osam osoba, a dve su teško povređene na ostrvima Sveti Martin i Sveti Bartolomej koje je poharao uragan Irma. Jedna je osoba poginula na Angvili, a dvogodišnje dete na Barbudi. U Portoriku su usled uragana Irma preminuli 79-godišnja starica, jedan muškarac i mlada žena.

Uništena je gotovo kompletna infrastruktura, a materijalna šteta je ogromna. Uragan Irma najjači je uragan ikad zabeležen na Atlantskom okeanu.

Video uragana Irma iz svemira objavila je NASA, dok se jedan istraživački avion zaputio u samo središte uragana i snimio video-zapis kako bi prikazao kako je u središtu uragana.

Fiip Levin, gradonačelnik Majamija, izjavio je da je uragan Irma „nuklearni uragan“ i da bi svi stanovnici i posetioci tog područja trebao da odu.

„Ovo je jako ozbiljna, moćna oluja. Ja je zovem nuklearnim uraganom. Preporučujem i molim sve naše stanovnike i posetioce da napuste ovo područje“, izjavio je Levin i rekao kako neće ugrožavati živote spasioca kada krene uragan.

„Ne želimo junake. Ovdje se ne radi o šteti, važna je evakuacija“, poručio je.

Pogledajte video:

 


Check Also

STIGLA NOVA VEST O AUSTRALIJAN OPENU KOJA ĆE PROMENITI SVE U NOVAKOVOJ KARIJERI!

Na pomolu je veliki preokret u odnosu Australijan opena i pandemije u susret gren slemu …