Home / AKTUELNO / GURNUTA? MISTERIJA PADA GLUMICE NEDE ARNERIĆ SA TREĆEG SPRATA ZGRADE U AMBIS- Svedočenje komšije koji ju je spasavao.. (VIDEO)

GURNUTA? MISTERIJA PADA GLUMICE NEDE ARNERIĆ SA TREĆEG SPRATA ZGRADE U AMBIS- Svedočenje komšije koji ju je spasavao.. (VIDEO)

Neda-Arneric-krov- pad- foto- telegraf- tv pinkFoto: Telegraf, TV Pink

Neda Arnerić sinoć je zadobila povrede kičme prilikom pada sa trećeg sprata. Trenutno je na odeljenju intenzivne nege, i van je životne opasnosti.

Glumica je pri padu, pala na limeni krov antikvarnice, što je ublažilo povrede, i sprečilo tragediju.

Zahvaljujući krovu glumica je ostala živa, budući da bi, da nije bilo te antikvarnice, pala na beton, s visine od oko deset metara.

Vlasnik antikvarnice na koju je Neda Arnerić pala za Telegraf je rekao da je samo čudo spasilo poznatu glumicu i da se nada najboljem:

– Od samog otvaranja antikvarnice, na zidu su stajale slike koje sam doneo direktno sa Hilandara. Nalaze se samo 30 centimetara od limenog krova na koji je Arnerićeva pala. Verujem da ju je sam Gospod Bog spasao, i da su možda te slike imale neko čudotvorno dejstvo – rekao je vlasnik antikvarnice koji je želeo da ostane anoniman i dodaje da je ubeđen da ju je samo Bog sačuvao.

Neda Arnerić je pala sa terase sinoć oko 23 sata. Sa njom je tada u stanu bio njen muž, Milorad Meštrović.

500Foto: Telegraf

Komšija A.N. zajedno sa još jednim komšijom izvukao je Nedu Arnerić sa limenog krova na koji je pala.

Ispričao je da je u pola noći čuo jeziv prasak i krik, a potom izašao na terasu. Video je telo i uzeo dasku za peglanje da bi je izvukao.

– Zapravo, dečko koji je pušio na terasi ugledao je telo i rekao mi. Izašli smo obojica i videli šta se desilo. Uzeli smo dasku za peglanje i počeli da je izvlačimo – priča komšija.

– Nije imala krvi, nije imala vidljive povrede i bila je svesna. Takvu ju je odvezla i Hitna pomoć – priča A.N.

Prema njegovim rečima, ništa čudno u poslednje vreme nije primećeno u Nedinom ponašanju. Bila je uvek vedra, nasmejana, uvek bi se javila.

Na pitanje da li je i njen suprug pomogao u njenom spasavanju kaže da nije, već da je samo rekao da je pustimo, jer će uskoro doći Hitna pomoć.

Druge komšije kažu da nisu čuli da su se supružnici svađali.

KAO DA JE PREDOSEĆALA NEŠTO- REČI NEDE ARNERIĆ KOJA SE BORI ZA ŽIVOT, POGAĐAJU U SRCE: Kao da sam živela 10 života, a ovaj jedan se baš razvukao..

MUŽ NEDE ARNERIĆ OTKRIVA ŠTA SE SVE DEŠAVALO PRE NEGO ŠTO JE GLUMICA PALA SA TERASE! (VIDEO)

Pogledajte video:

(Telegraf)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …