Home / AKTUELNO / Muž Nede Arnerić otkriva šta se sve dešavalo pre nego što je glumica pala sa terase! (VIDEO)

Muž Nede Arnerić otkriva šta se sve dešavalo pre nego što je glumica pala sa terase! (VIDEO)

neda-arneric-novostiFoto: Novosti

Milorad Mešterović, suprug Nede Arnerić, koja je pala s terase i zadobila teške povrede, rekao je za Telegraf da se sve izdešavalo između 22.30 i 23 sata. On nije video kada je Neda pala, samo je čuo tup zvuk.

– Vratila se sa nekog poslovnog sastanka u vezi sa nekom serijom koju treba da snima, a prethodno je birala fotografije za izložbu “Niš art fondacije”. Sedeli smo i zajedno odgledali Novaka Đokovića. Bila je malo utučena ali ništa strašno. Rekla je da je bila jako umorna – rekao je Mešterović i dodao:

– Posle Đokovića ustala je da raširi veš, koji deo širi na maloj a deo na velikoj terasi. Šta se desilo, ne znam. Samo sam u jednom trenutku čuo tup zvuk udarca. Ona je pala sa male terase – kaze Nedin suprug koji nije želeo da se slika.

500

Na naše pitanje kako je Neda, on kaže da se pre par minuta čuo sa lekarima i da su mu rekli da je sada svesna, i da se svi nadaju da će se oporaviti.

Sa druge strane, vlasnik antikvarnice na čiji je krov pala nesrećna glumica, kaže da je šokiran onim što se dogodilo.

– Pala je na aluminijumski krov naše antikvarnice sa terase svog stana na trećem spratu. To ju je spasilo smrti. Ostalo nemamo ništa da kažemo, policija još ispituje sve – izjavio je vlasnik antikvarnice.

Da li je sa ovakve terase Neda Arnerić mogla da se oklizne i padne?

KAO DA JE PREDOSEĆALA NEŠTO- REČI NEDE ARNERIĆ KOJA SE BORI ZA ŽIVOT, POGAĐAJU U SRCE: Kao da sam živela 10 života, a ovaj jedan se baš razvukao..

Glumici je spaslo život to što je pala na limeni krov antikvarnice ispod njene terase, odakle su pokušale da je podignu komšije, nakon čega je po nju došla Hitna pomoć i prevezla je u Urgentni centar.

 

500- arneric- neda- pad- zgrada- terasa- telegraf

Prva pretpostavka bila je da se tada okliznula i pala preko ograde terase, ali sudeći po onome što se moglo videti na licu mesta, terasa stana u kom bračni par živi nije bila klizava.

Meštroviću takođe nije poznato pod kojim okolnostima je njegova supruga pala, jer je čuo samo tup zvuk, kada je udarila o limeni krov.

GURNUTA? MISTERIJA PADA GLUMICE NEDE ARNERIĆ SA TREĆEG SPRATA ZGRADE U AMBIS- Svedočenje komšije koji ju je spasavao.. (VIDEO)

Policija trenutno ispituje sve mogućnosti, a među brojnim spekaulacijama, pominje se navodni pokušaj samoubistva, što je, s obzirom da policajci u stanu Arnerićeve nisu pronašli oproštajno pismo – samo puko nagađanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

(Telegraf)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …