Home / AKTUELNO / KAO DA JE PREDOSEĆALA NEŠTO- REČI NEDE ARNERIĆ KOJA SE BORI ZA ŽIVOT, POGAĐAJU U SRCE: Kao da sam živela 10 života, a ovaj jedan se baš razvukao..

KAO DA JE PREDOSEĆALA NEŠTO- REČI NEDE ARNERIĆ KOJA SE BORI ZA ŽIVOT, POGAĐAJU U SRCE: Kao da sam živela 10 života, a ovaj jedan se baš razvukao..

13.01.2016., Zagreb - Glumica Neda Arneric.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELLFoto: rs.n1info.com

Dok članovi porodice Nede Arnerić i njeni prijatelji strahuju da li će ona preživeti nakon što je sinoć ozbiljno povređena nakon pada sa terase, mnogi su se se na društvenim mrežama podsetili intervjua koji je sjajna glumica dala pre tri godine.

Neda je za magazin “Lisa” pričala o popularnosti predstave “Igra parova”, i koliko joj znače godine i uloge koje prolaze. – Verujte da smo svi mi koji u njoj (predstavi “Igra parova”, prim. aut) igramo prijatno iznenađeni i da nismo ni pretpostavljali da će biti dugovečna. Žanr je neodrediv, to je i drama, i komedija, čak i triler, u njoj je sve tužno, a u stvari smešno. U tome je veličina umetnosti – objasnila je Arnerićeva i opisala kakav stav ima prema brojevima u životu.

– Ne, ne, ne. Čak sam i “protivna”, što bi rekli klinci. Nit’ volim rođendane nit’ Nove godine, ne volim ništa zbog čega morate tog dana da budete svečano raspoloženi. Imam otpor prema tim brojčanim stvarima, ali zato su lepe one spontane. Koliko smo samo puta posle ove predstave sedeli do dugo u noć – ispričala je glumica i priznala da nema utisak da je od premijere komada “Igra parova” prošlo čak sedam godina. – Za neke stvari vreme mi brzo prolazi, a za druge veoma sporo, tako da ne mogu da uhvatim šta mi više prija. Čini mi se da je ova predstava izašla prošle godine; možda zato što je igram ozbiljno, “iz petnih žila”, bez foliranja… A s druge strane imam utisak da sam živela deset života, a ne jedan, i kao da imam 150 godina, a ne ovoliko koliko imam. Razvukao mi se taj moj život – zaključila je Neda Arnerić.

MUŽ NEDE ARNERIĆ OTKRIVA ŠTA SE SVE DEŠAVALO PRE NEGO ŠTO JE GLUMICA PALA SA TERASE! (VIDEO)

GURNUTA? MISTERIJA PADA GLUMICE NEDE ARNERIĆ SA TREĆEG SPRATA ZGRADE U AMBIS- Svedočenje komšije koji ju je spasavao.. (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Check Also

DR NESTOROVIĆ: “MASKE NE ŠTITE I NE TREBA DA JE NOSE ZDRAVI LJUDI”

Prof. dr Branimir Nestorović je večeras izjavio da maske ne štite ako se nose “kao …