Home / AKTUELNO / HAOS U ŠVEDSKOJ: Migranti divljaju gradom, silovanja prenose na Fejsbuku! (VIDEO)

HAOS U ŠVEDSKOJ: Migranti divljaju gradom, silovanja prenose na Fejsbuku! (VIDEO)

500

Švedske vlasti gube kontrolu nad bezbednosnim izazovima u svojoj zemlji.

Poslanik švedskih demokrata Magnus Olson zatražio je da vojska bude poslata u Malme da bi uspostavila red i zakon na ulicama trećeg po veličini grada u Švedskoj.

Olson je rekao da je krajnje vreme da vojska preuzme stvar u svoje ruke i prekine izliv nasilnih zločina koji ne prestaju u tom gradu, zaključivši da je Malme izgubio dovoljno svojih građana u pucnjavama i bombaškim napadima.

Olson rešenje u vojnoj reakciji vidi, pre svega, zbog toga što ta zemlja ne poseduje dovoljan broj policijskih snaga koje bi mogle da izađu na kraj sa ovim problemom, a ne zato što vojska treba da radi policijski posao.

Malme, koji je u švedskoj dobio i ime „grad bezakonja“, već mesecima unazad žrtva je masovnog vandalizma i zločina, a maskirane bande vršljaju gradom po volji, sukobljavajući se sa suparničkim bandama i onemogućavajući normalan život stanovnicima.

Trenutno, oko 40% stanovništva Malmea čine muslimani, među kojima ih je najviše iz Iraka i Bosne.

Silovanje na FB-u

U švedskom gradu Upsala uhapšeno je tri muškarca, arapska migranta koji su na Fejsbuku uživo prenosili silovanje jedne Šveđanke.

Prenos koji je bio emitovan na jednoj zatvorenoj FB grupi oko 9 ujutru uznemirio je njene članove koji su alarmirali policiju. Policija je reagovala u najkraćem mogućem roku, ali po snimku koji se pojavio na JuTjubu, vidi se da mučno silovanje traje najmanje sedam minuta pre nego što je policija upala u stan.

Prema rečima svedoka, devojka je bila gotovo u nesvesti kada su ugledali stravičan prizor masovnog silovanja na svom ekranu.

Kako je navela jedna od svedoka, užasavajući snimak je pratilo više od 200 ljudi kada je policija upala.

Na snimku se vidi jedan od silovatelja kako opisuje šta se dešava u susednoj prostoriji, u kojoj su se još dvojica njegovih prijatelja iživljavali nad devojkom, a onda i dolazak policije.

Pogledajte video:(Pravda)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …