Home / AKTUELNO / HILARI KLINTON POZVALA IZRAEL DA ZAPOČNE TREĆI SVETSKI RAT: „Za Izrael je najbolje da koristi silu da bi uništio Siriju kao državu!“

HILARI KLINTON POZVALA IZRAEL DA ZAPOČNE TREĆI SVETSKI RAT: „Za Izrael je najbolje da koristi silu da bi uništio Siriju kao državu!“

Direktor FBI Džejms Komi nije se usudio da otvoreno optuži Rusiju, ali je rekao da iza upada u ličnu poštu Hilari Klinton stoji jedna „strana vlada“.
klinton- hilari
Pritom je morao da prizna pri da nikakvim direktnim dokazima za to ne raspolaže, a i teško da će biti nađeni

Izborni štab Hilari Klinton unapred je optužio Rusiju za nove „pakosti“.

„Vidoviti“ je objavio da će taj napad dogoditi do kraja ovoga meseca.

Saopštio je: „Očekujemo oktobarsko iznenađenje od Rusije i Wikileaks. Odnosno: publikaciju materijala koje su hakeri mogli otkriti prilikom upada u njenu elektronsku poštu“.

Istovremeno je naglasio: „Spremamo se za to. Što su bliže izbori – to veći uticaj na njih mogu izvršiti takvi neautorizovani materijali. Mi znamo da Putin želi da se u Beloj kući nađe Tramp“.

Isti predstavnik izbornog štaba kandidatkinje Demokratske partije priznao je: „Teško se braniti od onoga što ne znaš. Ipak, u štabu je nekoliko veoma umnih ljudi koji su u stanju da razrađuju planove za delovanje protiv različitih (tuđih) scenarija“.

Ovo je faktički nova optužba Klintonove za hakerski napad na servere Nacionalnog komiteta njene Demokratske partije. Ali, ne samo njena.

Član Komiteta za obaveštajne službe Predstavničkog doma Kongresa SAD Adam Šif izjavio je da ne postoje nikakve sumnje da Rusija stoji iza hakerskih napada.

On je čak predložio da se razmotri uvođenje protiv Moskve novih sankcija „ako ona nastavi da udara na servere povezane sa predizbornom kampanjom“ u SAD.

Direktor FBI Džejms Komi nije se usudio da otvoreno optuži Rusiju, ali je rekao da iza upada u ličnu poštu Hilari Klinton stoji jedna „strana vlada“.

10202

Pritom je morao da prizna pri da nikakvim direktnim dokazima za to ne raspolaže, a i teško da će biti nađeni.

Vladimir Putin je u intervjuu agenciji Bloomberg rekao da se Rusija na državnom nivou hakerskim napadima nikada nije bavila.

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov – kada je bio pitan za „ruske hakerske napade na Demokratsku partiju SAD“ – kratko je rekao: „Ne bih da se služim ružnim rečima!“

(Fakti)

Check Also

RUSKI LEKAR I NAUČNIK: SITUACIJA SA PANDEMIJOM KORONAVIRUSA LIČI NA PROBU BIOLOŠKOG RATA

Situacija sa pandemijom koronavirusa liči na probu biološkog rata, izjavio je ruski dečji hirurg Leonid …