Home / AKTUELNO / HOROR KAKAV SRBIJA NE PAMTI: Starac MONSTRUM (82) sipao rakiju u sok DEVOJČICI (8), pa je KRVNIČKI SILOVAO!

HOROR KAKAV SRBIJA NE PAMTI: Starac MONSTRUM (82) sipao rakiju u sok DEVOJČICI (8), pa je KRVNIČKI SILOVAO!

pedofilijaFoto – Ilustracija: Pixabay, Profimedia

– Policija ga je odvela i nije se vraćao. Pričaju po selu da je neku devojčicu napio, skinuo joj šorc i tu se nad njom iživljavao. Kažu da je nije mnogo povredio jer je nemoćan i star, ali su traume koje je devojčica doživela nesagledive – ispričao je jedan od komšija

I najiskusniji policajci iz Niša bili su šokirani morbidnim slučajem kada su prošlog vikenda uhapsili Ljubimira D. (82), koji je u svojoj kući rakijom napio devojčicu (8), pa je silovao, pretivši joj da će puškom “ubiti i nju i majku” ako nekom kaže šta se dogodilo.

Devojčica A. T. živi sa majkom (33) nedaleko od Niša u jednom selu i to samo nekoliko kuća dalje od Ljubomirove. Slučaj se još istražuje i za sada nije poznato na koji način je starac nagovorio devojčicu da uđe u kuću, a prema informacijama do kojih je došao Alo, sumnja se da je Ljubomir devojčici u sok sipao rakiju kako bi je napio.

Kada je devojčica bila vidno omamljena, skinuo joj je donji deo i silovao je.

Slučaj su otkrili lekari jer je majka tražila pomoć u Nišu. Prema nezvaničnim informacijama, veštak je uočio vidljive povrede na genitalijama.

– Policija ga je odvela i nije se vraćao. Pričaju po selu da je neku devojčicu napio, skinuo joj šorc i tu se nad njom iživljavao. Kažu da je nije mnogo povredio jer je nemoćan i star, ali su traume koje je devojčica doživela nesagledive – kaže jedan od meštana o ovom događaju.

Rođaci dede napasnika kažu da ništa ne znaju o slučaju.

– Ali ako je istina, bolje u kuću da se ne vraća. Šta će ljudi misliti o nama, da smo svi silovatelji i napasnici – rekao je jedan od rođaka.

(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …