Home / AKTUELNO / HOROR PRIČA KOJA JE PROTRESLA SRBIJU KAO UDAR GROMA: Forenzičari otkrili čvrst dokaz koji tereti Marjanovića za teško ubistvo!

HOROR PRIČA KOJA JE PROTRESLA SRBIJU KAO UDAR GROMA: Forenzičari otkrili čvrst dokaz koji tereti Marjanovića za teško ubistvo!

jelena-zoran-Marjanović

Blato pronađeno na telu ubijene pevačice Jelene Marjanović identičnog je sastava kao blato koje su forenzičari pronašli na odeći njenog supruga, prenose mediji.

Kako navode, blato kojeg je bilo na njenoj kosi pronađeno je na pantalonama Zorana Marjanovića.

“Večernje novosti“ pišu da blato potiče sa mesta gde je pronađeno telo ubijene pevačice i gde je, prema policijskim tvrdnjama, mesto zločina, kao i da je ista vrsta blata pronađena i na njenoj odeći.

Zoran Marjanović negirao je u subotu na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da je ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović, saopštio je njegov branilac.

“Blic“ ističe da su novi dokazi isključivo vezani za forenzička ispitivanja koje je radio centar u Novom Sadu.

„Marjanović je rekao istinu i ponovio sve što je već pet puta rekao istražnim organima“, kratko je rekao njegov branilac Aleksandar Zarić za Tanjug.

Suprug ubijene pevačice je i ranije privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostka dokaza.

On je ranije, prema pisanju medija, rekao da je tog dana, 2. aprila 2016. bio sa suprugom i ćerkom u šetnji u Borči nakon čega je Jelena produžila na džoging, a on se vratio sa ćekom kući oko 15-16 sati.

Nestanak supruge je prijavio oko 20 sati, a njeno telo je policija pronašla sutradan.

Viši sud u Beogradu odredio je na predlog tužilaštva pritvor Marjanoviću zbog opasnosti da će uticati na svedoke i ometati istragu.

Marjanović je uhapšen u petak nakon gotovo godinu i po dana od ubistva.

Na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

(BLIC, VEČERNJE NOVOSTI)

Check Also

DRUGARICA PREMINULE PORODILjE UZDRMALA SRBIJU: KO JE NjU STAVIO NA RESPIRATOR!?

Ana Pecić Jerotijević umrla je u petak ujutro, tri dana nakon porođaja, u Kliničko-bolničkom centru …