Home / AKTUELNO / KRIMINOLOG ZLATKO NIKOLIĆ OBJASNIO DETALJE: Nije pronađeno samo blato, posle poligrafa pojavilo se nešto neoborivo…

KRIMINOLOG ZLATKO NIKOLIĆ OBJASNIO DETALJE: Nije pronađeno samo blato, posle poligrafa pojavilo se nešto neoborivo…

Policija-Jelena-Marjanovic

Kriminolog Zlatko Nikolić je povodom brutalnog ubistva Jelene Marjanović istakao da ovakva ubistva izvršavaju bračni drugovi, muž ili ljubavnik.

„Ovakve zločine vrše bračni drugovi ili švaleri, ako postoje.
Teško je objasniti zločin iz strasti, krivični zakonik ga ne poznaje, ali svako ubistvo sa tri i više udaraca, ukazuje na ubistvo iz strasti“, rekao je Nikolić, ukazavši da 80 odsto ubica odmah očini samoubistvo, a 20 odsto pokušava da sakrije tragove i skrene istragu sa pravog puta.

„Oni su opasniji jer prave izlaznu strategiju, brišu tragove. Koliko sam čuo uhapšeni je imao kontak sa ženom i posle njene smrti. Dobro je da postoji dokaz, to što se nama čini da je neko kriv, to ništa ne znači i nije validno na sudu.

Ono što je prelomilo je to što je uhapšeni imao kontakta sa Jelenom posle njene smrti“, rekao je Nikolić u Jutarnjem programu.

Novinar Mladen Mijatović je podsetio da je pevačica nestala 2. aprila prošle godine, a da je njeno telo dan kasnije pronađeno na nasipu u Borči. Kako je dodao kamenom nepravilnog oblika, Jeleni je zadato više od 30 povreda na glavi.

„Marjanović je priveden i saslušan, pao na poligrafu, ali nije bilo dokaza. Odmah nakon pritvora, otišao je do kuće i sa bratom se 45 – 50 minuta vozio po Borči.

To je potpuno nelogično jer je u pritvoru proveo 48 sati, umesto da bude sa porodicom, detetom, da spava. Jasno je da su o nečemu razgovarali“, dodao je Mijatović.

Kako je dodao, zločin je razrešen, pronađen je odgovarajući materjalni dokaz na osnovu kojeg je Zoran Marjanović uhapšen.

„Na Zoranovim pantalonama su pronađeni tragovi blata, koji odgovaraju tragovima blata pronađenim tokom obdukcije na Jeleninoj kosi i odeći.

Zoran je reako da nije bio na mestu gde je pronađeno telo, dok su na njegovoj odeći pronađeni tragovi blata.

Onda tu nešto ne odgovara i dovodi ga u veliki problem pred istražnim organima“, naveo je Mijatović.

Zoran: Nisam je ubio

Marjanović je uhapšen u petak veče i on se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu, ge je prabačen iz policijskog pritvora i stalno ponavlja samo: „Ljudi, nisam je ja ubio!“, saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi ubistva pevačice.

Vladimir Marjanović: Bila je u vezi sa tajkunom

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, koji je uhapšen u petak uveče zbog ubistva supruge Jelene Krsmanović Marjanović, potvrdio je za Kurir da je njegov sin uhapšen, međutim tvrdi da je ovo „hapšenje namešteno“.

– Ovo je klasična nameštaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu radili. Jelena je bila u vezi sa tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada.

Jelena je tražila od tog tajkuna da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio.

Molim vas pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude da se sam ubio – izjavio je za Kurir otac Zorana Marjanovića, Vladimir.

(Mediji)

Check Also

UBIĆU AKO MI NEKO OTME ZEMLJU: BRANIMIR SE SUPROTSTAVIO VUČIĆU OKO RIO TINTA (VIDEO)

„Ovo je moja dedovina, radio sam, ostario sam i sad to treba da mi otme …