Home / AKTUELNO / KLUPKO SE IZ SATA U SAT ODMOTAVA: PEVAČICA UBIJENA ZBOG LJUBAVNOG TROUGLA?!

KLUPKO SE IZ SATA U SAT ODMOTAVA: PEVAČICA UBIJENA ZBOG LJUBAVNOG TROUGLA?!

Ljubomora Jelena brutalno smaknuta jer je navodno, iako u braku sa Zoranom Marjanovićem, dugo bila u vezi sa A. R. poznatim beogradskim biznismenom, i terala ga da se razvede l Marjanović se tereti za teško ubistvo na svirep način i određen mu je pritvor do 30 dana.

500- Jelena- Marjanovic- Foto- Telegraf

Jelena Krsmanović Marjanović (33), pevačica iz Borče, brutalno je ubijena pre više od godinu dana zbog ljubavnog trougla jer je, navodno, iako u braku sa Zoranom Marjanovićem, dugo bila u vezi sa A. R., poznatim beogradskim biznismenom, saznaje Kurir. Marjanović se tereti za teško ubistvo na svirep način 2. aprila 2016. i određen mu je pritvor do 30 dana.

Zoran Marjanović je uhapšen u petak uveče u porodičnoj kući u Borči.

Odmah posle privođenja otac Vladimir je izneo šokatnu tvrdnju da je Jelenin ljubavnik u stvari ubica, a ne njegov sin, i da do sada nisu govorili o njemu jer su se plašili za svoj život.

Kako saznajemo, dalja istraga će ići i u smeru toga da je ljubavni trougao možda motiv zločina.

Inspektori odnose telo Jelene Marjanović

Zašto su ćutali

– Izjava Zoranovog oca je iznenađujuća, jer do sada niko nije spominjao da je Jelena imala ljubavnika. Sve vreme porodica je tvrdila da su se lepo slagali. Zašto su do sada ćutali i krili da ona navodno nije bila verna?

I zašto tek sada pričaju da su strahovali, naročito za Janu, i da je Zoran bio ucenjen životom svojih najbližih – priča naš izvor i dodaje:

– Ipak, istraga, pored najužih članova porodice Marjanović, koja traje mesecima, usmerena je i na biznismena A. R. Proverava se da li je on bio u višemesečnoj ljubavnoj vezi s Jelenom i da li je možda i A. R., direktno ili preko trećih osoba, pored Zorana, umešan u ubistvo pevačice.

Takođe se ispituju saznanja da je Jelena, navodno, tražila da se razvede od žene s kojom ima troje dece i da ga je navodno ucenjivala, kao i kada je Zoran Marjanović saznao da ga žena vara.

Strahuju za Janu

Naš sagovornik objašnjava da će se ispitati da li su strahovanja Marjanovića za njihovu bezbednost opravdana.

– Oni tvrde da su se najviše plašili za malu Janu (6), ćerku Jelene i Zorana, jer je navodno ubica pretio da će likvidirati i dete ukoliko se spomene njegova umešanost u ceo slučaj.

Ipak, sve to mora detaljno da se proveri, jer je trebalo da Marjanovići odmah prijave sva saznanja o navodnom Jeleninom ljubavniku.

Podsetimo, Vladimir Marjanović je rekao da je hapšenje njegovog sina namešteno i izneo do sada potpuno nepoznate detalje.

– Ovo je klasična nameštaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu radili. Jelena je dugo bila u vezi sa oženjenim tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada.

Jelena je tražila od tog biznismena da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio. Molim vas, pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude da se sam ubio, plašim se i za Janu – izjavio je tada Vladimir.

Viši sud u Beogradu juče je odredio pritvor do 30 dana Zoranu Marjanoviću, koji se sumnjiči za svirepo ubistvo supruge pevačice Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine u Borči.

Zoran već privođen

Portparol suda Bojana Stanković rekla je da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je Zoranu Marjanoviću odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

Marjanović je i ranije privođen i to odmah posle ubistva ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

DNK dokazi
Blato, donji veš, gumica

Izvor Kurira kaže da su jedan od ključnih dokaza protiv Marjanovića DNK tragovi na odeći, odnosno blato na njegovim pantalonama koje su upoređivane s garderobom ubijene Jelene.

– Kockice u istrazi ovog zločina polako su se sklopile i ovog puta policija je imala dovoljno dokaza da ga uhapsi i da mu se konačno odredi pritvor. I do sada je bilo dokaza koji su išli na teret Marjanovića, ali oni nisu bili dovoljni.

Imali smo i Zoranove tragove na njenoj gumici za kosu, kao i na unutrašnjoj strani donjeg veša žrtve, na kom nema tragova semene tečnosti, što znači da je presvlačena posle ubistva.

Javilo mu se najavio još pre tri nedelje

Vidoviti Marić: Zorana će uhapsiti u „Zadruzi“!

Milomir Marić, novinar i glavni urednik TV Hepi, najavio je krajem avgusta šta će se dogoditi sa Zoranom Marjanovićem.

– Muž ubijene pevačice Jelene Marjanović biće uhapšen uživo u rijalitiju „Zadruga“. Marjanovića su namerno namamili u taj rijaliti kako bi se pred kamerama opustio i otkrio sve što zna o ubistvu svoje žene.

– Kruna tog rijalitija treba da bude hapšenje Zorana Marjanovića kao ubice svoje žene. To ubistvo je prava misterija, njega su namamili da tamo uđe kako bi ga stavili iza rešetaka – rekao je Marić 30. avgusta uživo u emisiji „Dobro jutro, Srbijo“ na televiziji Hepi.

On je objasnio da je Marjanović previše naivan i da je naseo na poziv koji će mu se obiti o glavu.
– On treba dobro da razmisli hoće li svesno ući u taj rijaliti i biti uhapšen ili će sedeti kod kuće i sačekati da istražni organi otkriju i uhapse onog ko je počinio taj jezivi zločin. Smatram da, ako uđe u „Zadrugu“, sam sebi pravi klopku – ispričao je glavni urednik Hepija.

Ko je sve bio osumnjičen

– Kanis Veselinović (64), čovek sa štapom, prošao poligraf
– Nebojša Rojko, živeo u kući pored nasipa, uhapšen u Brčkom zbog sumnje da je povezan sa ubistvom. Oslobođen
posle poligrafa

– Tražen biciklista za kog je Zoran rekao da ga je video na nasipu
– Sumnjalo se u Zoranove poslovne partnere
– Čovek koji je pronađen mrtav u Borči imao je kriminalni dosije,
a svojevremeno je bio i u zatvoru
– Pevačicu čekićem ubio ljubavnik
– Mladić uhapšen na četrdesetodnevnom pomenu
– Kamiondžija iz Nemačke serijski ubica

(Kurir)

Check Also

DRUGARICA PREMINULE PORODILjE UZDRMALA SRBIJU: KO JE NjU STAVIO NA RESPIRATOR!?

Ana Pecić Jerotijević umrla je u petak ujutro, tri dana nakon porođaja, u Kliničko-bolničkom centru …