Home / AKTUELNO / HOROR U SJENICI: Zaklao mladića, pa se na saslušanju sve vreme smejuljio i pevušio!

HOROR U SJENICI: Zaklao mladića, pa se na saslušanju sve vreme smejuljio i pevušio!

Mehmeda Avdibašića (32) zvanog Medo iz Sjenice brutalno je ubio tokom tuče sugrađanin Asmir Graca (20), brat bivšeg hodže Ismeta Grace (24), višestrukog prestupnika koji iza sebe ima pozamašan policijski dosije.

500(Asmir Gaca)

Činjenica koja je dodatno šokirala javnost u Sjenici je to da Graca na saslušanju nije pokazao ni trunku kajanja, već da se sve vreme smejuljio i pevušio pred policajcima i tužiocem!

Zločinu je prethodila svađa u klubu, koja se potom prenela na ulicu. Prema rečima svedoka, vlasnik kluba je Gracu isterao napolje, gde je on u svom automobilu sačekao Avdibašića da krene kući, a potom ga napao.

Ubica je nakon zločina pokušao da pobegne, ali ga je policija ubrzo uhapsila u selu na Pešteru.

Kako „Alo!” saznaje iz izvora bliskih istrazi, Graca na saslušanju nije pokazao ni trunku kajanja zbog zločina koji je počinio.

Stariji Asmirov brat Ismet Graca poznat je po tome što je u martu prošle godine tokom lokalnih izbora pucao u Murizu Kozića i teško ga ranio. Pre toga je hapšen zbog sumnje da je naručio ubistvo Kozićevog brata, a novopazarski mediji označili su ga i kao vodećeg narko-dilera.

– Graca je osumnjičen za teško ubistvo. Na saslušanju u policiji nije hteo da sarađuje, već se smejuljio i pevušio. Međutim, drug koji je bio sa njim sve je priznao policiji – rekao je izvor „Alo!”.

Zločin je šokirao čitav sjenički okrug jer je ubijeni Avdibašić važio za mirnog i uzornog mladića, koji iz sebe nije imao ni prekršajnu kaznu.

– U sedmom razredu umrla mu je majka i on se odmah zaposlio u pekari kako bi mogao da izdržava nepokretnog oca i brata. Čitavog života se mučio i nije zaslužio ovakav kraj. Očekujemo da ovaj zločin neće proći nekažnjeno, imajući u vidu kako je Gracin brat olako prolazio mimo zakona zbog svojih nedela – kažu Avdibašićevi prijatelji.

Ubicin brat, inače bivši hodža, iza sebe ima pregršt krivičnih dela za koja nije kažnjen: Ismet Graca
Sa druge strane, Gracini prijatelji nesebičnu podršku pružaju mu na društvenim mrežama.

– Samo mi znamo – da nisi morao, ne bi se ni desilo, jer te najbolje poznajemo. Nikad nisi dozvoljavao da te neko ponizi, uz tebe smo, da nam te Alah sačuva i da si nam zdravo – napisao je Graci jedan prijatelj.

Check Also

NOVINAR ZATRESAO CELU DRŽAVU TEKSTOM: MRZIMO NOVAKA JER NIJE KUKAVICA KAO MI AUSTRALIJANCI!

Tekst kolumniste portala “Spektator”, Džejmsa Mekfirsona izazvao je ogromne potrese u Australiji! Zašto je tako, …