Home / AKTUELNO / ILIĆ IZNEO ŠOKANTNE OPTUŽBE: Vučić je uspeo ono što nije niko mogao hiljadama godina (VIDEO)

ILIĆ IZNEO ŠOKANTNE OPTUŽBE: Vučić je uspeo ono što nije niko mogao hiljadama godina (VIDEO)

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić, gostujući na KTV u Zrenjaninu, izneo je do sada najuoštrije optužbe protiv predsednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića.

Osim uobičajenih optužbi za korupciju, Ilić je optužio Vučića da je radio za albanske interese i da je uticao da Kina promeni prvobitni plan da umesto u Baru za svoju glavnu luku izabere albanski Drač.

Ilić je rekao da je od ranije postojao dogovor sa Kinom da Bar bude njihova glavna luka za distribuciju robe u Evropu, a da je sa Crnom Gorom dogovoreno da Srbija preuzme Luku Bar i da za uzvrat pomogne izgradnju auto-puta preko Crne Gore i zapadne Srbije.

Po Iliću Vučić je sve to promenio i napravio dogovor sa Edijom Ramom i teroristima sa Kosova da se gradi put preko Albanije i Kosova, a zatim kraćom rutom kroz Srbiju pa na Bugarsku.

Ilić je rekao da je Vučić uspeo ono što nije niko mogao hiljadama godina, da je uklonio Srbiju sa važnih međunarodnih puteva. Ilić je ukazao da Vučić nije iz Srbije i da u njegovoj vlasti nema ministira sa Morave i iz Šumadije, ali zato ima ministara iz Hrvatske.

– Došao nam neki iz Bugojna i on nam vodi politiku. Ja sam sada na Mitrovske zadušnice išao na groblje u Čačku. Ja sam preko 100 sveća zapalio mojim rođacima od kojih većinu poznajem i znam, sto grobova imam na groblju,a ljudi koji ni jedan grob nemaju u Srbiji vode Srbiju – rekao je Ilić dodajući da je upravo zbog toga napravio novi pokret Nacionalni centar .

Check Also

Srpski ekspert otkrio: Ovo je istina o odnosu Vučića i Putina! Evo ko je lažna opozicija (VIDEO)

Gost medijske kuće Srbin info bio je politički analitičar Cvijetin Milivojević, koji je perfektno razotkrio …