Home / AKTUELNO / ILIĆ UDARIO NA VUČIĆA: ON JE OBIČNA “SEKA PERSA”, DOK SU ALBANCI PREBIJALI SRBE ON JE “DIZAO” BORBENU GOTOVOST (ŠOKANTAN VIDEO)

ILIĆ UDARIO NA VUČIĆA: ON JE OBIČNA “SEKA PERSA”, DOK SU ALBANCI PREBIJALI SRBE ON JE “DIZAO” BORBENU GOTOVOST (ŠOKANTAN VIDEO)

Lider Nove Srbije Velimir Ilić kaže da je Aleksandar Vučić glavni krivac što je Kosovo i Metohija u ovom trenutku izgubljeno za Srbiju. Ilić se gostovao u emisiji “Srpska priča” da treba proglasiti okupaciju južne srpske pokrajine.

Nemojte da priča Vučić “ovi su izgubili, oni su izgubili”. Ne, on je izgubio. On im je dao granicu, on im je dao carinu, on je počeo sa Tačijem da se viđa sedmično, da odlazi na skupove i klima glavom, sve je dao oni njemu ništa ništa, znači da si budala. Čim prvu stvar nisu ispunili trebao je da prekine pregovore – objasnio je Ilić.

On je Vučića nazvao “seka persom” ukazujući da je digao stepen borbene gotovosti Vojske Srbije ali da zapravo nije učinio ništa dok su Šiptari tukli srpske civile na Kosmetu.

Pogledajte video:

(Pravda.rs)

Check Also

Dr KON NAJAVIO RIGOROZNE MERE: IMUNIZACIJA ĆE BITI OBAVEZNA, A SLEDI JOŠ JEDNA PROMENA..!

Obaveznost vakcinacije postoji i ona je definisana zakonom, a ako je protivustavna, onda je i …