Home / AKTUELNO / ISPOVEST ŽIKINE SUPRUGE ANE: Ovo je misterija! Pokušala sam da ga probudim, bile su mu modre usne, NIJE SE POMERAO

ISPOVEST ŽIKINE SUPRUGE ANE: Ovo je misterija! Pokušala sam da ga probudim, bile su mu modre usne, NIJE SE POMERAO

500
Ana Todorović jedva je smogla snage da ispriča šta se desilo kobnog dana i kako je njen sin iznenada preminuo.

“Juče je bio sasvim običan dan, išli smo kod doktora jer je Dejan bio bolestan, pio je antibotike. Vodili smo ga na na konttrolu, oko pet je legao da spava”, priseća se ona.

“Zaspao je i dva i po sata kasnije, oko pola sedam pokušala sam da ga probudim, ali je utonio u posteljinu, usne su mu bile plave. Ja sam se uplašila i vrisnula sam. Pokušala sam da ga probudim, ali bezuspešno. Deki nije bio alergičan na antibiotike. Meni je njegova smrt misteriozna”, dodaje Ana i navodi da je Žika pozvao hitnu pomoć.

Ekipa lekara je pokušala da ga oživi, ali u tome nisu uspeli.

“Rekli su mi da je stariji čovek ne bi uspeli, a ne dete. Bio je veselo, dobro dete. Ništa nije ukazivalo na to da može da se desi ovako nešto. Obdukcija je pokazala da se radi o iznenadnoj smrti koja se javlja kod dece. Ovo se vrlo retko dešava. Umro je u snu, nije se otrovao, niti bilo šta drugo, već nas je jednostavno napustio”, kaže neutešna majka.

“Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo želeli da ga dobijemo. Posvetili smo mu život, sve je njemu bilo podređeno i ne mogu da prestanem da plačem jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan i sreća i život. Sve ono što smo imali”, dodaje Ana.

Mali Dejan biće kremiran u subotu u 16 časova.

KOMŠIJE UPLAKANE: Sinoć smo čuli majčine krike za sinom

Trogodišnji sin glumca Srđana Žike Todorovića preminuo je u sredu u porodičnom stanu na Vračaru.

Komšije čuvenog glumca i njegove supruge Ane u suzama su rekli da je porodicu zadesila velika tragedija.

“Žika i njegova supruga su divni ljudi. Uvek se jave. Sinoć kad sam čula plac, krike i vrisku majke! Nisam znala šta se dešava, posle sam videla da su došla kola Hitne pomoći. Mnogo mi je žao, potreseni smo svi. Dejan je bio preslatko i lepo vaspitano dete. Saučešće porodici”, rekla je u suzama jedna od komšinica poznatog para.

Uzrok smrti se istražuje, a sumnja se da je reč o sindromu iznenadne smrti koji se javlja kod dece.

Check Also

MOŽDA STE VEĆ PRELEŽALI KORONAVIRUS: OVO JE OSAM JASNIH ZNAKOVA DA SE VAŠ ORGANIZAM SAM IZBORIO SA NJIM

VIRUS KORONA moguće je, bar kako to poslednjih dana tvrde stručnjaci, preležati i na nogama. …