Home / AKTUELNO / JEDNA ŽENA JE MOGLA DA SPREČI TRAGEDIJU: „Znala sam da će Džon Lenon biti ubijen..“

JEDNA ŽENA JE MOGLA DA SPREČI TRAGEDIJU: „Znala sam da će Džon Lenon biti ubijen..“

Medicinska radnica Glorija Hiroko Čepmen (67), supruga Marka Čepmena (62), ubice čuvenog muzičara Džona Lenona, priznala je da je znala da će njen suprug ubiti slavnog bitlsa čak dva meseca pre same tragedije, piše „Dejli mejl“.

– Kad sam čula da je u Njujorku došlo do pucnjave i da je Lenon ubijen, odmah sam znala da je moj Mark kriv za to“, ispričala je Glorija za Miror. Ona je dodala je da je Mark više puta planirao da ubije muzičara, ali da je od toga uspela da ga odgovori.

– Nakon što je prvi put poželeo da ga ubije, došao je kući sav preplašen. Rekao mi je da je odustao, jer me previše voli – tvrdi Glorija.

Mark je na kraju, ipak, odlučio da ubije nekadašnjeg člana Bitlsa ne bi li njegovo ime postalo poznato u svetu.

Related image

Džon Lenon je ubijen 8. decembra 1980. godine. Pogođen je sa četiri metka u leđa. Čepmena, inače nekadašnjeg Lenonovog obožavaoca, naljutilo je to što je muzičar govorio da su Bitlsi popularniji od Isusa.

Ovaj verski fanatik je osuđen na zatvorsku kaznu u rasponu od 20 godina do doživotne robije, koju služi u zatvoru u Aldenu u američkoj državi Njujork.

 Čepmen je u više je navrata tražio da bude pušten na slobodu. Do 2016. vlastima je uputio devet zahteva za uslovnu kaznu, ali je svaki odbijen.

Ovog meseca će ponovo imati pravo da traži puštanje na slobodu, posle 38 godina robije.

Related image

– Nije bitno koliko će moj Mark ostati u zatvoru, ja ću ga čekati – kaže Glorija Čepmen, koja strahuje da bi Lenonovi fanovi hteli da se osvete njenom suprugu.

Glorija kaže da joj vera ne bi dozvolila da napusti svog muža, za koga se udala 18 meseci pre nego je Mark ubio Lenona. Sve godine njegovog odsluženja kazne, ona posećuje supruga u zatvoru.

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …