Home / AKTUELNO / JELENIN SVEKAR: Proglasili su nas satanistima, ni na ulicu ne smemo, da ne bismo dobili nož u leđa!

JELENIN SVEKAR: Proglasili su nas satanistima, ni na ulicu ne smemo, da ne bismo dobili nož u leđa!

Vladimir Marjanović, svekar brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, ponovo je, posle nekoliko dana, odlučio da razgovara sa medijima, ne krijući svoju ogorčenost brojnim novinskim napisima.

501Foto: Telegraf

Marjanović je rekao da će porodica Uskrs samo obeležeti, ali ga neće slaviti, s obzirom na veliku tragediju koja ih je zadesila.

„Mediji su nas satanizovali, proglasili satanistima. Zbog toga se plašim da izađem na ulicu, jer bi neko mogao i nožem da me izbode. Naša porodica doživela je tragediju, ali ćemo se izboriti i izdržati do kraja“, priča potreseni Vladimir.
Na pitanje novinara kako komentariše što ih je policija sve privodila iz kuće, on objašnjava da je to normalno, jer je takva policijska procedura.

Podsetimo, poslednja među njima u Policijskoj stanici „29. novembar“ bila je Vladimirova supruga Zorica Marjanović.

Vladimir kaže da je to bilo zbog posla kojim se ona bavi.

„NJu nisu zvali zbog ubistva, već zbog posla kojim se bavi. Bilo je reči u medijima o tome da je vračara, a ja nju znam od detinjstva. Ikone drži u kući, jer ih voli, a što se gatanja tiče, ona ne zna ni karte da drži u rukama“, rekao je on.

Njegovu priču prekinuo je Zoran, suprug ubijene Jelene, koji se pojavio na vratima i kratko rekao: „Ajde, matori, završavaj!“

Ni 26. dana od stravične tragedije nije pronađen ubica.

Imala sam korektne odnose sa snajom Jelenom, ona i moj sin Zoran bili su u skladnom braku i bez svađa, ne znam nikoga ko bi mogao da izvrši tako gnusno ubistvo.

Ovo je izjavila Zorica Marjanović, svekrva brutalno ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33). Inspektori su juče oko 9.50 došli u kuću Marjanovića, gde su se zadržali pola sata.

Nakon toga, Zorica i Vladimir Marjanović napustili su porodičnu kuću u Borči i uputili se u zgradu Policijske uprave Beograd. Oni su svojim „mercedesom“ pratili policijsko vozilo.

Ispravni odgovori

– Pevačicina svekrva u policiji je provela sat vremena dok ju je suprug čekao obližnjem kafiću. Kasnije su se svojim kolima vratili kući – saznaje Kurir.

Ispred doma Marjanovića bilo je mirno, samo je Jelenin dever Miloš u društvu plavokose žene 15 minuta po povratku roditelja napustio kuću, ali se ubrzo vratio sa kesama iz prodavnice.
Svekar Vladimir: Novinari, vi pomažete ubici

Vladimir Marjanović optužio je novinare da pomažu ubici.

– Mediji su krivi za sve, pomažete ubici, a mi nismo krivi. Vi ste produžena ruka ubice – rekao je revoltirani Vladimir, koji je vozio suprugu do beogradske policije.

Ispitivani: Muž, svekar i dever pali

Jelenin muž Zoran, svekar Vladimir i dever Miloš nisu prošli poligraf, dok je nekoliko meštana Crvenke, koji su saslušani, prošli na ovom ispitivanju.

(Kurir)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …