Home / AKTUELNO / MISTERIOZNA SMRT OCA I ĆERKE U NOVOM KNEŽEVCU: Otac umro od strujnog udara u kadi? Okolnosti pod kojima je preminula njegova ćerka nerazjašnjene!

MISTERIOZNA SMRT OCA I ĆERKE U NOVOM KNEŽEVCU: Otac umro od strujnog udara u kadi? Okolnosti pod kojima je preminula njegova ćerka nerazjašnjene!

policija- uviđaj 1
Jožef Popić (67) i njegova ćerka Andrea (35) okončali su život u svom domu na periferiji Novog Kneževca, pod okolnostima koje još u potpunosti nisu rasvetljene. Jedno pored drugog sahranjeni su istog dana na mesnom rimokatoličkom groblju.

Obdukcijom u Zavodu za sudsku medicinu u Novom Sadu je utvrđeno, da je Jozef preminuo od strujnog udara dok se kupao.

U prvi mah se pomislilo da se radi o zločinu, ali je tokom uviđaja takva mogućnost isključena.

Smrt Andree Popić (35) još zvanično nije u potpunosti rasvetljena. Jedna od pretpostavki jeste da je devojka, shvativši šta se ocu dogodilo, sama sebi presudila tako što je, navodno, progutala veću količinu lekova.

Po drugoj verziji, slušajući očevo dozivanje u pomoć, doživela je šok i srčani udar. Rezultati toksikološke analize, koji se čekaju, odgonetnuće ovu tajnu, prenose “Novosti”.

Beživotna tela pronašli su policajci, kojima su se obratile prve komšije Popića, rekavši da Jožefa i Andreu danima ne viđaju.

Jožef je redovno, u jutarnjim časovima, skoro u isto vreme, išao u prodavnicu po hleb i ostale namirnice. Ljudi su uočili da ga na ulici nema, kao ni njegove ćerke. Policijska patrola odmah je reagovala i u kući Popića naišla na stravičan prizor.

Devojka je zatečena mrtva na podu u dnevnoj sobi. Na njenom telu nije bilo uočljivih tragova nasilja. Jožef je skončao u kupatilu, odmah uz vrata, koja su bila zaključana – iznutra.

Ta činjenica otvara mogućnost da je posle strujnog udara nesrećni čovek pokušao da se iskobelja iz kupatila, ali u tome nije uspeo.

Njihova tela su bila u poluraspadnutom stanju, što upućuje na to da se tragedija dogodila pre nekoliko nedelja.

(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …