Home / AKTUELNO / JELENINA KOMŠINICA KROZ JECAJE OTKRILA NEPOZNATE DETALJE: Zoran joj je govorio kako da se ponaša! On je nasrtao na nju!

JELENINA KOMŠINICA KROZ JECAJE OTKRILA NEPOZNATE DETALJE: Zoran joj je govorio kako da se ponaša! On je nasrtao na nju!

500

Bliska komšinica ubijene Jelene Marjanović otkrila je šokantne detalje o pevačicinom životu sa Zoranom Marjanovićem.

U ispovesti u emisiji „Posle ručka“ pevačicina komšinica je iznela detalje i navela da je Jelena živela onako kako je Zoran to želeo.
„Znala sam, znala sam sve što se dešava u vezi nje prosto nije bilo mesta da se to desi. Jelena je bila divna, majka prvo pa onda sve ostalo.

Kao pevačica je počela a da to nije bio njen život nije želela to. Kad god je imala neki problem gledala je da to okrene na neku šalu, da se ipak nasmeje, retko kad si mogao da je vidiš da plače, bilo ko od nas.

Ali imala je momente, slabo ali je imala momente, kao i svi mi.“

Kako se kasnije odvijao Jelenin odnos sa njenim suprugom?

„On je tu bio glavni, on je njoj govorio šta da obuče kako da se ponaša, čak mu ni to nije odgovaralo. Krenula je da zato što je on tako zahtevao.

Uvek je bio u fazonu da je debela, da treba da smrša.

Kritikovao je non stop, slušala je sve njegove zahteve i prohteve. U njenim očima se videlo da je to nju pogodilo ali prosto to okrene na neku drugu stranu.

Uvek su bili zajedno on je išao sa njom svuda, kad nisu bili zajedno opet to su bili retki momenti, jer je on nju non stop zvao po pet šest puta, to svi znaju.

Stalno je bio u fazonu kada ćeš, završi, požuri, uvek je to bilo“, ispričala je komšinica.

Na pitanje – Da li se moglo primetiti da je ona ugrožena, da se dešava nešto drugačije nego što je uobičajeno? komšinica je rekla:

„Mislim da je ona tako navikla da živi, par puta joj je dolazilo da digne ruke od svega ali tu je bilo to dete koje je bilo njen život, nije htela zbog nje.

Nakon toga je usledilo pitanje o Jeleninom odnosu sa svekrom Vladimirom na šta je ona rekla:

„Imali su baš žustre svađe, on je nasrtao na nju, da li su se tukli ne znam, ali su svađali. Ko god je dolazio to je izgledalo kao da su totalno okej.

Znači dobrodošlica kako ste, sve super, mislim da se oni kao porodica baš drže.

Da li se sećaš nekog trenutka kada je bilo drugačije, i da opišete kako je to izgledalo kada je Zoran zove?

„Jeste, bilo je čak dva momenta kada je ona zaplakala. Ja sam je pitala šta je bilo, zašto plače ona bi mi odgovorila, ma ništa sve će da prođe. Ja ne znam kako će to dete.“

Komšinica je kroz jecaje i plač završila ispovest rečima da je Jelena bila divna osoba i fantastična majka, da je vodila život koji su joj drugi diktirali, a da oni koji je nisu poznavali nisu svesni kakva je osoba bila.

Podsetimo, Zoran Marjanović, koji se sumnjiči za ubistvo supruge, pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, duže od 24 sata je s pomagačima prikrivao tragove zločina, sumnjaju istražitelji.

Oni podsećaju da je samo nekoliko dana posle svirepog ubistva pevačice, čije je telo pronađeno u kanalu u Crvenki kod Borče 3. aprila prošle godine, policija pronašla tragove hemikalija po celoj kući.

Zoran je uhapšen 16. septembra, nakon što je napustio rijaliti „Zadruga“.

(Mediji)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …