Home / AKTUELNO / JEREMIĆ: Brnabić misli da će nakon pada moći slobodno da živi u inostranstvu

JEREMIĆ: Brnabić misli da će nakon pada moći slobodno da živi u inostranstvu

Premijerka Ana Brnabić poručila je sinoć Vuku Jeremiću u polemici na Tviteru da nije ona, nego on dobio 200 000 dolara od katarske ambasade u Berlinu.

Ona je takođe lideru Narodne stranke poručila da bi trebalo da objasni zašta je dobio taj novac i ocenila da su on i njegove kolege neprevaziđeni što se lopovluka i korupcije tiče u savremenoj srpskoj istoriji.

Jeremić je prethodno na Tviteru napisao da “porodica Brnabić računa na to da će nakon pada diktature moći slobodno da živi u inostranstvu uživajući u imetku stečenom tokom fingiranja premijerske funkcije. Jedino se tako može objasniti nonšalancija sa kojom se odnose prema očiglednom sukobu interesa. Jako se varaju”.

Brnabić je odgovarajući na Jeremićev tvit napisala: “Vuče, čestitam ti na još jednom muškom i junačkom napadu. Nešto si ti ipak pogrešio… Nisam ja dobila $200.000 od katarske ambasade u Berlinu, nego ti. A što se lopovluka i korupcije tiče, ti i tvoje kolege neprevazidjeni ste u savremenoj srpskoj istoriji. Aj” ostaj mi zdravo!”

Potom je usledio Jeremićev odgovor.

“Gospođo Brnabić (ili Nemanjić ), na vlasti ste već 6 godina i detaljno ste ispitivali sve moje finansije – legalno i nelegalno. Niste pronašli ama baš ništa sporno – da jeste, odavno bih imao posla sa istražnim organima. Ali Vama i Vašem bratu neće biti utočišta – obećavam”.

Brnabić je još navela: “Nemoj da se nerviraš. Pomenem Katar i odmah planeš… Šta je problem objasniti za šta se dobilo $200.000 od strane ambasade iz strane zemlje?? Što se obećanja tiče, uvek si umeo da obećaš…”.

(Tanjug)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …