Home / AKTUELNO / JEZIVA MISTERIJA KOJA JE UZBUNILA BEOGRAD: DUNAV IZBACIO TORBU SA LJUDSKIM KOSTIMA BEZ GLAVE, KOD PANČEVAČKOG MOSTA!

JEZIVA MISTERIJA KOJA JE UZBUNILA BEOGRAD: DUNAV IZBACIO TORBU SA LJUDSKIM KOSTIMA BEZ GLAVE, KOD PANČEVAČKOG MOSTA!

500Foto: Telegraf

U torbi koju je na Veliki petak izbacila reka nalazile su se kosti bez glave sa ličnim prtljagom i stvarima iz Kine, pa je moguće da je ubijen neki državljanin te zemlje, kaže za “Kurir” očevidac Žarko Ristić.

– U torbi su se nalazile pomešane kosti koje su najverovatnije ljudske. Pored njih je bila neka crna krpica, metalni ručni sat, kutijica malo veća od kutije za šibice, flašice s kineskim slovima. Nisam video lobanju, ali izgledalo je kao da je neko isekao udove i spakovao u kinesku torbu – ovim rečima opisao je jeziv prizor Žarko Ristić, čuvar nasipa u Krnjači, koji je na Veliki petak 29. aprila video kofer koji je Dunav izbacio. Torba je pronađena na obali reke, kilometar i po od Pančevačkog mosta, ispod nasipa u Krnjači.

– Torbu koja je pola metra visoka našao je jedan od meštanina i prijavio policiji. Otvorio sam im rampu da bi prošli nasipom i bio s njima za vreme uviđaja. Na kostima nije bilo vidljivog tkiva, međutim, bilo je dosta mulja. Ipak, verujem da sam među njima prepoznao rebra i udove. Videla se butna kost. Bila je crna krpica unutra, pa pretpostavljam da je deo garderobe, koja je uglavnom istrulila u vodi – tvrdi Ristić s kojim smo juče bili na mestu događaja.

Prema nepotvrđenim informacijama, sat koji je pronađen u torbi je kineske proizvodnje.

– Kazaljke su pokazivale 9.20. Na njemu je bio i datum 6. jul 2015. godine. Sumnja se da su baš tada delovi nesrećnog ljudskog bića spakovani i bačeni u vodu. Postoji sumnja da su pronađene kosti bez lobanje nekog od kineskih državljanina. Tome u prilog ide i činjenica da su sve stvari koje su u torbi pronađene kineskog porekla – objasnio je izvor blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, moguće je da je reč o Kinezu koji je radio u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …