Home / AKTUELNO / Jezive fotografije novog terorističkog napada u Londonu: Povijene glave, uplakana lica, u očima strah- 7 ubijenih, 48 povređenih! (VIDEO)

Jezive fotografije novog terorističkog napada u Londonu: Povijene glave, uplakana lica, u očima strah- 7 ubijenih, 48 povređenih! (VIDEO)

london- engleska- terorizam- napad

Sinoć se u Londonu dogodio teroristički napad kada je napadač kombijem naleteo na pešake. On je potom izašao iz vozila i počeo je nožem da ubada prolaznike. Prema poslednjim informacijama ubijeno je sedmoro ljudi, dok je najmanje 48 povređeno. Policija je potvrdila da su trojica napadača ubijena, dok se za dvojicom još traga.

Slike koje su sinoć zabeležene u Londonu posle napada najbolje pokazuju haos i paniku koja je nastala posle napada.

Policija je odmah izašla mesto događaja i blokirala područje gde se incident dogodio.

Uplašena lica brojnih građana koji su se zatekli na licu mesta najbolje svedoče o hororu koji se sinoć dogodio u Londonu.

Takođe, ono što je posebno privuklo pažnju na društvenim mrežema jeste slika ocumnjičenih napadača nakon što ih je policija savladala.

Ovaj napad su osudili brojni lideri širom sveta, a britanska premijerka Tereza Mej je napad ocenila kao potencijalni teroristički akt.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …