Home / AKTUELNO / JEZIVI DETALJI UBISTVA TAKSISTE ČEDE: Policajci ostali u šoku, pošto su čuli iz usta krvnika hladnokrvno priznanje zločina!

JEZIVI DETALJI UBISTVA TAKSISTE ČEDE: Policajci ostali u šoku, pošto su čuli iz usta krvnika hladnokrvno priznanje zločina!

Milan Petrović (19) i Milić Ilić (20), koji su zbog sumnje da su zaklali taksistu Čedomira Popovića (61) uhapšeni, priznali su krivicu na saslušanju, a inspektorima su opisali svaki detalj ovog zločina.

500

Policajci koji su ih saslušavali bili su šokirani njihovom hladnokrvnošću i mirnoćom dok su opisivali ubistvo.

– Na suvozačevm mestu sedeo je Milan Petrović, dok je iza vozača bio Milić ILić. Kad je taksista zaustavio taksimetar i dao račun, rekli su mu kroz smeh da nemaju novca. On je insistirao da mu plate, a oni su nastavili da mu se smeju i da se šale na njegov račun. To se pretvorilo u svađu, a Ilić je u jednom trenutku pod grlo taksiste stavio nož i preklao ga – priča izvor iz istrage za beogradske medije.

Kada je video šta se dogodilo, Petrović je u strahu preskočio naslon sedišta i iz vozila izašao na zadnja desna vrata.

– Nakon što su pobegli, neko vreme lutali su po ataru sela Zablaće, a potom se sakrili kod rođaka jednog od njih koji nije ni slutio šta se dogodilo. Pošto nisu imali novca za autobus, ujutru ih je taj čovek dovezao u Šabac, gde su ubrzo uhapšeni – priča izvor, pa dodaje:

– Ubio je čoveka, a o tome je govorio kao da prepričava scenario nekog trećerazrednog filma. Ponašao se drsko, arogantno i ni u jednom trenutku nije pokazao kajanje zbog toga šta je uradio.

Kako Alo piše, Petrović je prvi uhapšen i sve je priznao. Rekao je i gde se nož nalazi, ali i gde se krije Ilić.

Prema pisanju ovog lista, njih dvojica su priznali ubistvo, ali su i rekli da su planirali da opljačkaju nekog taksistu, jer su dugovali novac zelenašu.

Inače, za poklojnog Čedomira i njegovu porodicu, svi imaju samo reči hvale.

– To je jedna čestita i fina porodica. Vredni i fini ljudi tako da ne čudi što je veliki broj Šapčana došao da Čedu isprati – kaže jedan od prijatelja za Blic, a njihova komšinica se nadovezuje:

– Čeda i njegova žena Zorica su vredni i pošteni ljudi. Iako je bio srčani bolesnik, trudio se da zaradi kako bi obezbedio slodan život porodici. Dvoje dece, sin student a ćerka srednjoškola, treba iškolovati. Zorica radi kao službenik u Zavodu za javno zdravlje, kako će sada sama, ne znam.

(Telegraf.rs)

Check Also

OVO MORATE ZNATI! STIŽU PARE I U JUNU! EVO KO SVE IMA PRAVO NA DRŽAVNU POMOĆ!

Posle 30 evra državne pomoći, sa čijom se isplatom završava 20. maja, na red dolaze …