Home / AKTUELNO / Jezivi snimak pakla u Londonu: U ovom momentu je krvnik autom naleteo na ljude, nesrećna žena pada sa mosta u Temzu (VIDEO)

Jezivi snimak pakla u Londonu: U ovom momentu je krvnik autom naleteo na ljude, nesrećna žena pada sa mosta u Temzu (VIDEO)

zena-pada-u-temzu

Na internetu je objavljen snimak koji prikazuje automobil koji se kreće brzinom od oko 45 km/h po pločniku Vestminsterskog mosta, a za koji se sumnja da je vozilo u kom je bio napadač, da bi se u jednom trenutku videla žena kako pada u reku Temzu.

Žena je kasnije izvučena iz reke, a još uvek je nepoznato da li je sama skočila u reku ili ju je odbacio udarac terenskog automobila kojeg je vozio napadač. Pretpostavlja se da je skočila iz straha bojeći se za svoj život.

Britanska policija je inače sinoć sprovela raciju u jednoj kući u Birmingemu, a akcija je povezana sa jučerašnjim napadom u Londonu u kojem je poginulo četvoro ljudi. Kako javlja “Sky News”, desetine policajaca okružilo je kuću u Birmingemu, a celo područje okružila su policijska vozila koja su blokirala saobraćaj.

Lokalna policija nije želela da komentariše raciju, sve izjave su usmerili na londonsku policiju koja sprovodi istragu o jučerašnjem napadu na Vestminster. U policiji Londona odbili su komentarišu reaciju iz “operativnih razloga”. Policija pretpostavlja da je reč o islamisti koji je delovao sam.

Dan nakon napada ispred zgrade britanskog parlamenta u Londonu u kojem su poginule četiri osobe, a dogodio se na prvu godišnjicu krvavih napada u Briselu, policija pretpostavlja da je reč o “islamskom terorizmu”.

Podsetimo, četrdesetak osoba je povređeno kada se bradati muškarac u crnom zaleteo automobilom na ljude na Vestminsterskom mostu, preko puta Big Bena, a zatim nožem ubio policajca pokušavajući ući u parlament. Napadača, koji je po mišljenju policije delovao sam, jer za zločin još niko nije preuzeo odgovornost, nakon njegovog krvavog pira upucao je drugi policajac.

Ovo je najteži napad u Velikoj Britaniji nakon bombaškog napada 7. jula 2005. za koji su odgovornost preuzeli simpatizeri Al Kaide, a u kojima je u londonskom gradskom prevozu poginulo 56 ljudi.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

PALA ODLUKA: OD FEBRUARA OBAVEZNA VAKCINACIJA

Austrijski parlament usvojio je večeras odluku o uvođenju obavezne vakcinacije. Doris Bures, druga predsednica Nacionalnog …