Home / AKTUELNO / JURIĆ: MINISTAR STEFANOVIĆ ZNA ZA JOŠ JEDNOG POLITIČARA PEDOFILA, REKAO MI JE- AKO ZAVRŠIM U DUNAVU, ZNAJTE DA NISAM SKOČIO SAM!

JURIĆ: MINISTAR STEFANOVIĆ ZNA ZA JOŠ JEDNOG POLITIČARA PEDOFILA, REKAO MI JE- AKO ZAVRŠIM U DUNAVU, ZNAJTE DA NISAM SKOČIO SAM!

Igor Jurić, aktivista i osnivač Fondacije „Tijana Jurić, izjavio je nedavno u „Utisku nedelje“ da je bivšem ministru policije, a sada odbrane Nebojši Stefanoviću otkrio ime političara koji se bavi podvođenjem maloletnica, a potom je otkrio i šta mu je on na to odgovorio. Ova izjava je trebala bi da postane predmet nove istrage.

Jurić je kazao da Stefanović nije bio preterano iznenađen njegovom prijavom.

„Kazao mi je da jeste nešto čuo, da nije bio siguran za njega – ali da zna za jednog drugog“, rekao je u emisiji „Utisak nedelje“ Igor Jurić, zbog čega je u trenutku zavladao muk u studiju.

„Pa to je čitav odred“, nadovezala se neuropsihijatar i opoziciona političarka Sanda Rašković Ivić.

Bećković je potom naglas ponovila da sudeći po onome što je Jurić rekao ispada da ministar Stefanović zna za još jednog političara koji se bavi istim nedelima koja se prepisuju Palmi, ali da o tome, očigledno još nikoga nije obavestio.

Osvrćući se na komentar Stefanovića i bivšeg načelnika UKP koji su danas poručili da je Jurić slagao javnost odnosno, da njima nije otkrio ime pedofila niti žrtve, Jurić je kazao da je na građanima da izaberu kome će da veruju.

Jurićevo svedočenje trebalo bi još večeras da postane predmet interesovanja istražnih organa, a već u ranim jutarnjim satima, ministar Stefanović i on bi morali da dobiju poziv za saslušanje povodom ovih veoma ozbiljnih navoda za teško krivično delo.

To bi se dogodilo u svakoj, iole pravno uređenoj državi.

Na potezu (ili bar telefonu) je Više javno tužilaštvo, odnosno viša tužiteljka Nataša Krivokapić.

“Nemam nikakvih suicidnih misli, da znate ako završim u Dunavu, nisam skočio sam”, rekao je na kraju emisije “Utisak nedelje”, Igor Jurić, osnivač Fondacije “Tijana Jurić“.

„Redovno proveravam svoj auto, da znate da nemam problema sa zdravljem i da ako se uopšte tako nešto desi da znate da to nije bila moja iskrena namera“, rekao je Jurić.

Na pitanje Olje Bećković zašto mu to sada pada na pamet, Jurić je rekao da ima potrebu da to javno izgovori i da želi da to ljudi znaju.

„Ja se apsolutno ne plašim, samo želim da se zna da ništa nažao sebi neću učiniti i ako dođe do nečega da znate samo da Igor to nije namerno uradio jer će možda neki tabloidi pisati da je baš nekom pričao da želi da se ubije“, rekao je on.

Samo želim da se zna da Igor Jurić nema nijednu suicidnu misao i da nikada neće učiniti nešto sebi nažao zato što nije kukavica, rekao je Jurić.

„Ovo svedočenje Igora Jurića je moj utisak u kakvoj zemlji živimo“, rekla je vidno zaprepašćena Sanda Rašković Ivić koja je, takođe, bila gost emisije.

Jurić je u večerašnjem „Utisku nedelje“ izneo detalje o tome šta je prošle godine u Tužilaštvu, ali i bivšem ministru policije Nebojši Stefanoviću i načelniku UKP-a Dejanu Kovačeviću govorio o političaru pedofilu.

Check Also

Komanda Oružanih snaga Ukrajine: Rusi nas napadaju iz devet pravaca, odjednom!

Ruske jedinice napadaju ukrajinske oružane snage u Donbasu u devet pravaca. O tome je na …