Home / AKTUELNO / KONAČNO RAZREŠENA MISTERIJA UBISTVA KOJE JE MUČILO SRBIJU GODINU DANA- Uhapšen Zoran Marjanović!

KONAČNO RAZREŠENA MISTERIJA UBISTVA KOJE JE MUČILO SRBIJU GODINU DANA- Uhapšen Zoran Marjanović!

500- Jelena- Marjanovic- Foto- Telegraf

Policija u Beogradu uhapsila je večeras Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo pevačice Jelene Marjanović (33) iz Borče 2. aprila prošle godine na nasipu u naselju Crvenka.

Jelena Marjanović, da podsetimo, nestala je u subotu, 2. aprila oko 15 sati dok je trčala nasipom u borčanskom naselju Crvenka. Umesto da se nakon rekreacije na koju je, prema izjavi njenog supruga Zorana Marjanovića, otišla sa njim i ćerkom Janom, uputi prvo kući a zatim kod bolesne a sada već pokojne majke Zorice, sutradan je u kanalu nedaleko od nasipa pronađeno njeno unakaženo telo.

Njen nestanak policiji je prijavio, nešto pre 20 časova u subotu, 2. aprila, suprug Zoran Marjanović, posle čega se policija odmah dala u potragu. Prvo je pronađen Jelenin mobilni telefon, a zatim i njeno telo. Obdukcija je pokazala da nije silovana, a da je usmrćena između 16.30 i 17 sati tupim predmetom sa kojim joj je zadato oko 20 udaraca po glavi i telu.

Takođe, iako se naizgled činilo da se zna gde je tačno i na koji način ubijena pevačica, posle mesec dana od nekoliko verzija ovog ubistva ni za jednu se ne može reći da je autentična. Po prvobitnim informacijama pevačica je oteta i ubijena na nasipu. Zatim se pojavila verzija da je usmrćena sa jedne a zatim bačena u kanal sa druge strane nasipa. Jedna od verzija govori i da je oteta na nasipu, strpana u automobil u koji je ubijena izvan Borče a zatim bačena u kanal. Pominje se i da je pevačica bila živa kada je bačena u kanal sa žabokrečinom, jer joj je tokom obdukcije nađena voda u plućima. Navodno su se i Jelena i Zoran svađali na nasipu.

I akteri ovog čina menjali su se iz dana u dan. Postao je sumnjiv svaki biciklista, čovek sa štapom, vozač plavog karavana… Najveća “prašina” se digla oko braće Rojko iz Crvenke, pogotovo Nebojše, koji je mislio da ga policija traži zbog ranijih dela, pa pobegao u Bosnu i Hercegovinu kod rodbine. Tamo je uhvaćen, deportovan u Srbiju, prošao poligrafsko testiranje kao i njegovg brat Igor, i pušten kući

U rasvetljavanju ovog ubistva, na kom inspektori i dalje radi, u policiiji je saslušano nekoliko desetina osoba, a među prvima i članovi Jelenine porodice. U policiji je najduže zadržan pevačicin suprug Zoran, na kog se, takođe, upiralo prstom da je umešan u ubistvo.

Vladimir Marjanović potvrdio je da je njegov sin uhapšen i tvrdi da je “hapšenje namešteno”.

– Zoranovo hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica – priča u šoku Vladimir Marjanović.

Zoran Marjanović je pre nekoliko dana ušao u rijaliti „Zadrugu“ na iznenađenje mnogih, a kao glavni motiv za to navodio je da želi da ga publika upozna na pravi način. Isticao je da mu novac nije bitan, a tokom boravka u šou otkrio je da je veliki vernik, da bi uradio sve za religiju i porodicu, te da ga bole priče da je pripadnik sekti. Morao je da napusti „Zadrugu“ zbog Socijalne službe, koja je tražila da odredi privremene staratelje, a ćerka Jana je tokom njegovog boravka u šou bila sa njegovim roditeljima.

Dok je bio u rijalitiju, progovorio je o svim detaljima kobnog dana, kada je ostao bez voljene osobe, a njegova ćerka bez majke, kao i o životu nakon tragedije.

Ispričao je kako je ćerkica Jana reagovala kad je saznala da joj je mama ubijena.

– Ja i dete ostajemo, ona odlazi da trči… Kasnije krećemo, zovi, traži, nema, kraj. Kakav je samo osećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, posle kasnije sa detetom, plakanje, to je užasna stvar. Ljudi su se povukli, mnoge sam precrtao sa spiska prijatelja. Ja sam mnogo hrabar, ja bih za ovu zemlju, za Srbiju, za crkvu, za veru, sutra život dao – naveo je on, dodavši da ga boli povezivanje sa sektama, te da svi vrlo dobro znaju da je pravoslavac i da bi poginuo za svoja uverenja.

– Pisalo se svašta u medijima, nije bilo lako gledati celu moju porodicu u toj kući, koja je bila jeziva tih dana – pričao je Zoran, a potom istakao da je nakon duge patnje odlučio da bude još jači.

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović zaokupilo je pažnju celokupne srpske javnosti koja i dalje ne zna ko stoji iza zločina.

(Telegraf, Blic)

Check Also

KAKO SU ĐOKIĆI UPALI U SMRTONOSNU ZAMKU: DŽONIĆ IH NAMAMIO OVOM PRIČOM, PA IH BRUTALNO UBIO

Osumnjičeni za teško ubistvo tročlane porodice, Goran Džonić namamio je brata od tetke Gorana Đokića …