Home / AKTUELNO / Majka Jelene Marjanović u teškom stanju! Prebačena na VMA! NE MOŽE da GOVORI!

Majka Jelene Marjanović u teškom stanju! Prebačena na VMA! NE MOŽE da GOVORI!

500
Zoran Marjanović juče oko 15 sati posetio je Zoricu Krsmanović, teško bolesnu majku svoje ubijene supruge Jelene.

Zoran je na Banjicu stigao sa kesama punim voća i hrane za taštu koja se bori sa opakom bolešću, pišu beogradski mediji.

Majka pokojne pevačice Jelene Marjanović je zbog veoma teškog zdravstvenog stanja prebačena na Vojnomedicinsku akademiju, gde o njoj brinu naši najbolji lekari. Sa Zoranom su došli kumovi koji su venčali njega i Jelenu, a i krstili ćerku Janu.

– Ovo su preteški trenuci, zabrinut sam za Zoricu, ona mi je kao majka, mnogo je volim i poštujem. Nemam snage da je gledam u bolničkoj postelji. Kako Jani da kažem da joj baki nije dobro, kako posle svega što je preživela – rekao je Zoran tim medijima.

Inače, Zorica Krsmanović sobu na VMA deli sa još dve pacijentkinje.

– Susret je zaista bio dirljiv, srce da ti prepukne. Zorica se rasplakala kad je videla Zorana. Potresao se kad je video u kakvom je stanju Zorica – rekao je izvor blizak Marjanovićima i dodao: – Zoran posećuje taštu, brine se za nju. Ona je baka njegove ćerkice i otkako je Jelena ubijena posvetila se maloj Jani, čuvala je svakodnevno i igrala se sa njom. Mala Jana je Zorici sve na svetu u samo joj je ona ostala.

Međutim, iako je Zorica u veoma teškom stanju, Zoran ne odlazi svakodnevno.

– Svi su se pitali zašto ne ide, ali istina je da je on zabrinut za Janinu bezbednost. Zbog svega što se izdešavalo i priča da je ubica neko blizak porodici Marjanović ćerkicu ne želi da ostavlja samu. Nema poverenja ni u koga, a ne želi da se odvaja od mezimice. Dok je sada bio sa taštom, Jana je spavala u automobilu na parkingu, a čuvao ju je deda Vladimir – rekao je izvor.

Zoran se u potpunosti posvetio maloj Jani i ispunjava joj svaku želju.

– Ona je devojčica, treba joj mnogo stvari, a Zoran se trudi da joj ispuni svaki prohtev. Jana je veoma dobro dete, mila je i umiljata. Pati za mamom i često pita gde je i kada će doći. Ljubi njene slike i priča kako bi volela da kad poraste ima tako lepu kosu kao mama. Svima se srce steže kada čuju reči malene – dodao je izvor ovog lista.

(Telegraf.rs)

Check Also

ŠOK ANALIZA NEMAČKOG ANALITIČARA: IDUĆE GODINE ODLAZI MERKEL- POČINJE ALIJANSA SA RUSIJOM I KINOM- OVO SE SPREMA SAD

Nemački politički analitičar Alekander Rar smatra da će 2021. godina biti prekretnica za Nemačku. Iako …