Home / AKTUELNO / MARJANOVIĆI PRITERANI UZA ZID: Jelenin svekar je najslabija karika, evo šta ga očekuje narednih dana.. DRUGARICA UBIJENE PEVAČICE OTKRILA: Jelena mi je 20 dana pre smrti rekla da hoće da se razvede

MARJANOVIĆI PRITERANI UZA ZID: Jelenin svekar je najslabija karika, evo šta ga očekuje narednih dana.. DRUGARICA UBIJENE PEVAČICE OTKRILA: Jelena mi je 20 dana pre smrti rekla da hoće da se razvede

501Foto: Telegraf

Policija je najavila da će u narednih nedelju dana ponovo saslušati Zorana i Vladimira Marjanovića, supruga i svekra ubijene pevačice Jelene Marjanović.

– Namera inspektora koji rade na ovom slučaju jeste da još jednom ispitaju sve članove porodice Marjanović, jer se očekuje da će neko od njih uskoro popustiti i reći istinu o Jeleninom ubistvu. Policija više nema nikakvih nedoumica oko toga da oni dosta toga znaju o ovom zločinu, potrebno im je samo priznanje kako bi zatvorili krug i pronašli ubicu. U protekle dve nedelje ispitani su Jelenin dever Miloš i svekrva Zorica i već kod njih je uočeno dosta konfuznih i kontradiktornih tvrdnji. U policiji veruju da je svekar Vladimir najslabija karika u porodici i da će, ukoliko ga dovoljno pritisnu, izvući od njega istinu. Zatim će saslušati još jednom Jeleninog supruga Zorana, a onda ga suočiti sa onim što su policiji rekli njegovi članovi porodice. Tako bi Marjanovići praktično bili priterani uza zid i naterani da kažu sve što znaju o Jeleninom ubistvu – izjavio je izvor blizak istrazi za Informer.

Poznati kriminolog i bivši obaveštajac Boža Spasić tvrdi da će policija nakon drugog kruga ispitivanja doći do razrešenja ubistva.

– Inspektori su sproveli odličnu taktiku. Ponovo saslušavaju najsumnjivije osobe i one koje su na prvom ispitivanju davale kontradiktorne izjave. Nakon toga kreće ozbiljna i detaljna analiza. Sve izjave porodice Marjanović će se sklapati i ukrštati i porediti sa njihovim ponašanjem sa početka istrage – objašnjava Spasić.

DRUGARICA UBIJENE PEVAČICE OTKRILA: Jelena mi je 20 dana pre smrti rekla da hoće da se razvede

Brutalno ubijena pevačica Jelena Marjanović (33) mesec dana pred ubistvo pobegla je kod drugarice posle žučne svađe sa suprugom Zoranom, koga je nameravala da ostavi, otkriva Jelenina bliska prijateljica.

Estradna umetnica, koja je insistirala na anonimnosti, kaže da je Jelena razmišljala o razvodu, ali da je uvek odustajala zbog ćerke.

– Došla je kod mene, otprilike 20 dana uoči ubistva. Bila je veoma uznemirena i pričala je nepovezano. Trebalo joj je dosta vremena da se sabere i ispriča mi šta se dogodilo. Poverila mi se da joj je Zoran posle svadbe obećao da će se odvojiti od roditelja i da će živeti sami, ali da je posle Janinog rođenja to stalno odlagao. Ona je insistirala na tome, jer joj je sve više smetala stalna gungula u kući i brojni klijenti koji su dolazili kod njene svekrve Zorice. Koliko god da je ljubav između nje i Zorana bila jaka, on nije hteo da napusti roditelje. Pitanje je da li su oni vršili pritisak na njega ili je mislio da će se zameriti majci i ocu ako ode iz Borče – kaže Jelenina prijateljica i otkriva da je pevačica te noći prespavala kod nje, piše Alo.

– Isključila je mobilni telefon jer ju je Zoran neprekidno zvao i proveravao kuda je otišla. Nikome nisam pričala o tome jer nisam htela da se zameram Zoranu, sa kojim sam ranije sarađivala. Ujutru mi je rekla da mora da se vrati kući zbog ćerke. Posle toga se nismo videle jer smo obe imale mnogo obaveza, ali smo razmenjivale poruke. Kada sam je pitala da li su izgladili sukob, tvrdila je da je sve u najboljem redu – kaže Jelenina prijateljica.

(Informer, Alo)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …