Home / AKTUELNO / Mekkejn najavljuje zlo u Americi

Mekkejn najavljuje zlo u Americi

mekkejn

Američki republikanski senator Džon Mekejn stigao je u Evropu kako bi poručio da je Trampova administracija „u rasulu“, jer verovatno to pojedini evropski zvaničnici žele da čuju.

Mekejn, istaknuti kritičar Donalda Trampa, rekao je za vreme bezbednosne konferencije u Minhenu da je ostavka Trampovog savetnika za nacionalnu bezbednost Majkla Flina dokaz do koje mere je administracija u Vašingtonu u dubokim problemima.

– Mislim da je pitanje Flina nešto što pokazuje do koje je mere administracija u rasulu i trebaće puno toga još da se obavi – rekao je Mekejn.

Ipak, za Trampovog ministra odbrane Džejmsa Matisa imao je samo reči hvale, očigledno zbog činjenice da je Matis odmah po dolasku na funkciju zauzeo oštar stav prema Rusiji.

Sve u svemu, Mekejn je došao da poruči kako Evropljani ne treba da se boje Trampa, očigledno sugerišući da će on uskoro biti „ukroćen“ – za vreme konferencije okupljenima je poručio: „Nema sumnje, prijatelji, ovo su opasna vremena, ali Ameriku nemojte da otpisujete“.

(Pravda)

Check Also

ŠOKANTAN PREOKRET NA SUĐENjU MARJANOVIĆU! ZORAN IPAK NIJE ISKLjUČIO TELEFON U VREME UBISTVA? EVO ŠTA SE DEŠAVA!

Suđenje Zoranu Marjanoviću nastavljeno je danas saslušanjem svedoka iz Telekoma, koji je potvrdio mišljenje tog …