Home / AKTUELNO / MENADžER UBIJENE PEVAČICE OTKRIO JEZIVU TAJNU IZ NjENOG ŽIVOTA: Jelena je svekrvu ŽIVU SAHRANILA!

MENADžER UBIJENE PEVAČICE OTKRIO JEZIVU TAJNU IZ NjENOG ŽIVOTA: Jelena je svekrvu ŽIVU SAHRANILA!

marjanovic

Ovo je do sada ostalo neobjašnjeno

Goran Doljančević, menadžer i najbolji drug brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, otkriva pevačicinu strogo čuvanu tajnu i nepoznate detalje o porodičnim odnosima. Jelena je iz neobjašnjivih razloga svekrvu Zoricu živu sahranila i nikada je nije pominjala, kao da uopšte ne postoji! Pominjala je samo Uroša, Zoranovog sina iz prvog braka, dok je ostale potpuno ignorisala.

Doljančević otkriva da je za ovu mračnu porodičnu tajnu saznao tek posle Jelenine smrti i da je bio zapanjen kada su ga prijatelji pitali čime se bave Marjanovići, kako izgledaju i zašto svekrva nije došla na snajinu sahranu.

– Nisam znao da ostali članovi porodice Marjanović uopšte postoje! Jelena ih ama baš nikada nije pominjala. Iznenadilo me je kada su mediji počeli da pišu o njenoj svekrvi. Nisam znao čime se bavi njena svekrva, niti sam ikada sretao ljude kada sam išao kod Jelene i Zorana. Bio sam zatečen kada su me prijatelji pitali kako izgleda, čime se bavi… U čudu su me pitali: „Kako ne znaš kako izgleda svekrva, a bio si tamo?“ Sve je to vrlo čudno. Jelena i Zoran su bili nerazdvojni, svuda su išli zajedno, nije mi jasno zbog čega je postojala barijera između nje i ostalih članova porodice – kaže Goran i nastavlja:

– Kod njih sam išao uglavnom uveče. Bilo je čudno da uopšte ne vidim da tamo neko živi. Boravio sam u muzičkom studiju i sobi za prijem gostiju. Jelena je pominjala samo Uroša, Zoranovog sina iz prvog braka, i za mene je bilo veliko iznenađenje kada sam saznao da su i ostali Marjanovići živeli u drugom delu kuće – priča menadžer i otkriva da je između Zorana i Jelene bilo razmirica, ali da ništa nije mirisalo na razvod.

– Sećam se da se Zoran jednom iznenada izvikao na Jelenu kada smo se vraćali sa snimanja u Zrenjaninu. Tada je malo poludeo, ali ga kasnije nikada nisam video takvog. Bio je uglavnom miran, povučen, stajao je po strani i nije hteo da se meša kad je Jelena imala nastupe i gostovanja. Ljudi koji su ih posmatrali sa strane i nisu poznavali Zorana bili su ubeđeni da je Jelenin vozač! Uopšte nisu delovali kao par jer je ona uvek bila doterana i našminkana, dok on tome nije pridavao veliki značaj. Jelena je bila ta koja je brinula da on ne bude zapostavljen. Meni je često govorila: „Idi, poguraj ga malo!“ jer nije volela da bude sam dok ona snima – seća se Goran Doljančević i kaže da će mu Jelena zauvek ostati u lepom sećanju.

Check Also

SAD POČINJU ZAUZIMANJE SEVERNOG MORSKOG PUTA- MOGUĆ SUKOB SA RUSIJOM

Sjedinjene Države i njihovi saveznici žele da pojačaju svoje prisustvo na Arktiku kako bi kasnije …