Home / AKTUELNO / MIGRANTI JE SILOVALI PO NALOGU STRANAČKOG KOLEGE: Holandska političarka se ubila posle objave na društvenim mrežama (VIDEO)

MIGRANTI JE SILOVALI PO NALOGU STRANAČKOG KOLEGE: Holandska političarka se ubila posle objave na društvenim mrežama (VIDEO)

Holandska javnost još je u šoku zbog samoubistva političarke Vile Dile, koja se ubila samo nekoliko sati nakon što je objavila video snimak u kojem tvrdi da ju je prošle godine silovala grupa migranata, a po nalogu njenog bivšeg stranačkog kolege.

U video poruci ona je rekla da ju je grupa kriminalaca, muslimana otela, napala i silovala 15. marta prošle godine, na dan lokalnih izbora, a po nalogu njenog bivšeg stranačkog kolege.

Počinioci su, kako je tada rekla, što su preneli i holandski mediji, „želeli da je ućutkaju“ kao članicu gradskog veća Haga.

Kako je preneo holandski portal DutchNews.nl, Dile tada nije podnela tužbu policiji protiv tih lica, a policija je saopštila da je upoznata sa slučajem, ali potvrđuje da on nije bio prijavljen.

Dile je u video poruci rekla da napušta politiku i da strahuje za svoju porodicu.

– Ne mogu da živim sa tim. Ti ljudi mrze žene, a mrze i mene – rekla je Dile.

Njena objava na Fejsbuku je brzo uklonjena, a usledila su brojna reagovanja na društvenim mrežama.

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …