Home / AKTUELNO / MILANOVIĆ: “Srbi su šaka jada, nema ih ni 10 miliona a hoće da budu gospodari Balkana”

MILANOVIĆ: “Srbi su šaka jada, nema ih ni 10 miliona a hoće da budu gospodari Balkana”

milanovicSastanak bivšeg premijera Hrvatske Zorana Milanovića i predstavnika branitelja je tajno sniman, a te snimke je objavio Jutarnji list.

Na jednom od snimaka, čuje se da lider SDP braniteljima kaže da bi bili deset puta optuženi da su “preko“ radili ono što je Vučić radio “ovde“.

“Mi tim ljudima gledamo kroz prste i to je granica tolerancije na koju sam spreman, da se pravim blesav, da su to normalni tipovi koje je izabrao srpski narod i da su to naše kolege“, rekao je Milanović.

Jedan od branitelja je potom dobacio: “To su četnici…“

Usledio je nastavak Milanovićevog monologa.

“Nemoj me, obrijani, nemoj me terati više od toga. Dakle, ono se tu prezentuje, kao što vi kažete, kao nekakva diplomatska sila… To je šaka jada koja već 150 godina ne zna da li bi išla u Makedoniju, Vojvodinu, Bosnu, Hrvatsku, Bugarsku, nema ih deset miliona, je*ote, žele biti gospodari pola Balkana… Pa nema vas dovoljno, to je mali narod…“, naveo je Milanović.

Potom se osvrnuo na zahtev branitelja da hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović organizuje sastanak sa srpskim premijerom, na šta je rekao da bi bilo poniženje.

Gostujući u dnevniku Nove TV Milanović je rekao da je znao da se razgovor snima, da to nije normalno, ali da je shvatio, ćutao i smejao se.

(B92)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …