Home / AKTUELNO / MILIĆEV JE UZEO 550.000 EVRA DA ZAŠTITI NJU: Otkrivena tajna slučaja KANTRIMEN i kako je zaštićen ubica Luke Jovanovića!

MILIĆEV JE UZEO 550.000 EVRA DA ZAŠTITI NJU: Otkrivena tajna slučaja KANTRIMEN i kako je zaštićen ubica Luke Jovanovića!

502

Ta žena ih je sve zamolila da ćute o udesu, a njen muž im je kasnije podelio vizitkarte pouzdanog advokata u slučaju potrebe

Milan Drča osuđeni pripadnik zemunskog klana tvrdi da mu se Marko Milićev poverio u zatvorskoj ćeliji CZ-a da on nije kantrimenom usmrtio Luku Jovanovića (21) u julu 2014. na Brankovom mostu u Beogradu, ali da je preuzeo krivicu na sebe za 550.000 evra!

Milićev mu je, navodno, ispričao da je “kantrimen” kobne noći vozila supruga našeg poznatog biznismena, a da je auto potom isečen u komade i uništen u okolini Napulja u Italiji!

Drča, koji je nedavno odslužio zatvorsku kaznu zbog zločina “zemunskog klana” kaže da je u CZ-u desetak meseci delio ćeliju sa Milićevim, koji je pravosnažno osuđen na četiri i po godine zatvora zbog kobnog udesa.

– Prvi vlasnik “kantrimena” koji je bio crveni, a ne boje bele kafe, kako su kasnije tvrdili bio je biznismen V.B. On ga je uvezao iz Italije, a potom predao ženi srpskog biznismena, koja ga je i vozila u noći nesreće 25. jula.

Milićev mi je ispričao da je te večeri sa društvom bio najpre na splavu “Port”, pa na “Lasti”, gde su se sreli sa tom ženom. Ona je potom do Zvezdare odvezla Markovog kuma Bratislava Vesovića i Danu Manevsku, koju je poznavala odranije – priča Drča, a piše Informer.

Marko je navodno ostao na “Lasti”, a sa tom ženom su u “kantrimenu” pored Vesovića i Manevske , bile još tri devojke i Nikola Lepen. Kad je ostavila Manevsku i Vesovića u njegovom stanu, ona je sa ovo četvoro krenula nazad na “Lastu”. Međutim, usput je na Brankovom mostu udarila Luku, koji je stajao sa drugarima pored pokvarene “lade”:

– Odmah je telefonom obavestila muža i vratila se sva unezverena u Vesovićev stan u koji je ubrzo taksijem stigao Milićev. Ta žena ih je sve zamolila da ćute o udesu, a njen muž im je kasnije podelio vizitkarte pouzdanog advokata u slučaju potrebe.

Milićevljev bivši cimer dodaje da je muž vlasnice kantrimena u međuvremenu imao susret sa Markom i advokatom Dejanom Ćasićem u restoranu “Dva galeba” u Novom Sadu.

– Tu su sklopili dogovor…

(Espreso / Kurir)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …