Home / AKTUELNO / MILO VRATIO DUG ATLAS BANCI: Iz banke su mu zatim uputili poruku zbog koje je Đukanovića oblio HLADAN ZNOJ!

MILO VRATIO DUG ATLAS BANCI: Iz banke su mu zatim uputili poruku zbog koje je Đukanovića oblio HLADAN ZNOJ!

Đukanović je, navode, u Atlas banci imao VIP revolving karticu, kojom je plaćao svoje lične troškove, ali dug nije vraćao banci

Milo Đukanović, predsednik Crne Gore, vratio je danas dug Atlas banci od 16,358,86 evra, po osnovu korišćenja VIP kartice čije troškove nije pokrivao, saopšteno je iz Atlas Grupe.

– Đukanović je dug platio Atlas banci, a pošto je dug pokriven u februaru 2017. godine tako što su ga Atlas banci platile druge kompanije iz sistema Atlas Grupe, novac je danas prebačen na kompaniju Atlas invest DOO – stoji u saopštenju.

Đukanović je, navode, u Atlas banci imao VIP revolving karticu, kojom je plaćao svoje lične troškove, ali dug nije vraćao banci.

Tako je, dodaju iz Atlas Grupe, njegov dug klasifikovan u tzv. rizične kredite, koji su kasnije zatvarani preko ustupanja Atlas banci imovine čiji su vlasnici ostale firme iz Atlas Grupe.

Da bi vraćanje novca bilo u skladu sa zakonom, Đukanović je trebalo da potpiše sporazum sa članicama Atlas Grupe koje su pokrile njegov dug prema Atlas banci.

Navode da Đukanović to nije uradio, već je ono što je trošio direktno uplatio Atlas banci.

– Zahvaljujemo g. Đukanoviću što, makar i sa naknadnom pameću, poštuje svoje obaveze i najavljujemo da ga nećemo tužiti za kamatu. Zbog ukupne štete koju je, preko svojih poslušnika i saučesnika u Specijalnom državnom tužulaštvu, Privrednom sudu i Centralnoj banci nanio Atlas banci, IBM banci i ukupno Atlas Grupi, kao i hiljadama deponenata i klijenata naših banaka, obaveštavamo ga da će morati i te gubitke da pokrije. Naravno, ovde će mu biti uračunata kamata – zaključuje se u saopštenju Atlas Grupe.

Check Also

POSLE SLUČAJA „JOKIĆ“- NOVI PROBLEM ZA SRBIJU!?

Košarkaška reprezentacija Srbije će i definitivno biti bez Bogdana Bogdanovića u kvalifikacijama za Olimpijske igre, …