Home / AKTUELNO / MILOŠ JOVANOVIĆ: SRBIJA JE OKUPIRANA I KIDNAPOVANA…

MILOŠ JOVANOVIĆ: SRBIJA JE OKUPIRANA I KIDNAPOVANA…

“Srbija je danas kidnapovana I okupirana država, I zato je potrebna metla da počisti ceo koruptivni sistem”, izjavio je na tribini u Kraljevu jedan od lidera političkog pokreta “Metla 2020” Miloš Jovanović.

On je rekao da su vladajuće partije SNS i SPS najodgovornije za takvo stanje, i da je zato danas građanima muka od politike i političara.

“Država propada, biološki kopnimo, narod smo koji nestaje. Mi više nemamo političku elitu, jer nažalost srpsku političku scenu čini polusvet. Intelektualno i moralno krajnje problematični ljudi”, rekao je Jovanović.

On je istakao da je kao prvu stvar potrebno promeniti način izbora, tako što bi se ubuduće poslanici birali po menu i prezimenu. “Hoćemo čestito da se borimo, časno i stati nećemo”, zaključio je on.

Član predsedništva Pokreta “Metla 2020” Novica Antić rekao je da je 20 godina radio na suzbijanju kriminaliteta u vojsci i da je imao izuzetne ocene, sve do dolaska Aleksandra Vulina na čelo Ministarstva odbrane.

“On je izvor kriminala koji postoji u tom Ministarstvu, i ostaće upamćen da je dao otkaz predsedniku reprezentativnog sindikata. Kao vojnika su me učili da je defetizam zabranjen, i zato ćemo probuditi ljude i smenićemo ovu vlast na normalan način na izborima”, naglasio je Antić.

(Fonet)

Check Also

ŠTA JE PRAVI RAZLOG JOKIĆEVOG „NE“ SRBIJI?

Nikola Jokić je pre nekoliko dana objavio da neće predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama u …