Home / AKTUELNO / MISTERIJA OKO MESTA UBISTVA: Psi tragači ruše alibi Marjanovića..

MISTERIJA OKO MESTA UBISTVA: Psi tragači ruše alibi Marjanovića..

marjanovic

Istraga oko ubistva Jelene Marjanović, koja traje više od godinu i po, i hapšenje njenog supruga Zorana, koji je zasad jedini osumnjičeni, nisu u potpunosti rasvetlili ovaj zločin.

Jedno od glavnih nerazjašnjenih pitanja jeste gde je pevačica ubijena. Tvrdnju da je usmrćena na nasipu, gde je i pronađena dan nakon nestanka, pobili su psi tragači!

Nakon što je suprug pevačice 2. aprila prijavio nestanak supruge, policija je izašla na teren i pročešljala ceo nasip. Tom prilikom angažovani su i psi tragači, a članovi porodice Marjanović dali su policajcima Jeleninu odeću da bi mogli da je namirišu i otkriju gde se nalazi – objašnjava izvor “Srpskog telegrafa”.

Međutim, činjenica da je nisu našli bez sumnje ukazuje da ona i nije bila tamo!

– Nemoguće je da ovi psi, koji su obučeni za taj posao, ne osete pevačicin miris. Nedaleko od tela pronađeni su njen telefon i deo trenerke. Psi bi ih nanjušili jer i na telefonu zbog često znojavih prstiju ostaju jaki tragovi, kao i na trenerci koja upija i znoj i razne mirise. I ne samo to, nanjušili bi i nju bez obzira na to što je bila u vodi. To nije prepreka za te pse, doveli bi do mesta s kojeg je bačena – objašnjavaju stručnjaci za Srpski telegraf.

Prema njihovim rečima, oni su gotovo ubeđeni da je Jelenino telo naknadno doneseno na mesto na kojem je pronađeno.

Nakon što je njen nestanak prijavljen 2. aprila, članovi porodice i policijski službenici tragali su za Jelenom do duboko u noć, kada je potraga prekinuta. Ubica je iskoristio trenutak kada je nasip bio prazan i doneo telo pre nego što je svanulo, a policajci se vratili na nasip. Zanimljivo je da je telo pronađeno sledećeg dana oko 12 sati po podne, na mestu pored kojeg je prethodne večeri prošlo ko zna koliko ljudi! Takođe, sumnje stručnjaka potvrđuje i to što niko od prisutnih nije čuo zvono pevačicinog telefona, koji je bio upaljen, a mnogi su je pozivali tokom potrage – dodaje naš sagovornik.

(Republika)

Check Also

KISINDŽER: U SUDARU SA KINOM, AMERIKA SVE SLABIJA, POTREBNA NOVA STRATEGIJA

Bivši američki državni sekretar Henri Kisindžer je predložio da se sa Kinom ponovi isti trik …