Home / AKTUELNO / MISTERIOZNA SMRT: Ukrajinski pilot koga je Rusija optužila da je SRUŠIO AVION iznad Ukrajine SA 298 PUTNIKA- pronađen mrtav! (FOTO)

MISTERIOZNA SMRT: Ukrajinski pilot koga je Rusija optužila da je SRUŠIO AVION iznad Ukrajine SA 298 PUTNIKA- pronađen mrtav! (FOTO)

Bivši ukrjainski pilot Vladislav Vološin, koga Moskva optužuje da je oborio avion MH17 izned Ukrajine, pronađen je mrtav u svom stanu.

Vološin je sve vreme tvrdio da je žrtva groteskne zavere Rusije, preneo je dnevnik „Dejli meil“.

Izveštači u Ukrajini navode da je Vološin pronađen u svojoj kući u Mikolajivu mrtav sa prostrelnom ranom.

Policija je pokrenula istragu o ubistvu, iako preliminarni rezultati ukrajinskih vlasti, sugerišu da je sam sebi oduzeo život. Njegove kolege su izjavile da je bio depresivan, a supruga da je čula pucanj i portčala do njega. Ona je pozvala policiju i hitnu pomoć, ali oni nisu bili u mogućnosti da mu spasu život.

Nakon ruskih optužbi izrečenih decembra 2014. godine, Vološin je dao otkaz u ukrajinskim vazduhoplovnim snagama i od prošle godine je bio direktor Međunarodnog aerodroma Mikolajiv.

Vladislav Vološin

Boing 777 na letu MH17 poleteo je iz Amsterdama prema malezijskom glavnom gradu Kuala Lumpuru, ali se iznenada srušio i pri tome su poginuli svi putnici i članovi posade, ukupno 298 ljudi.

Ova nesreća se dogodila samo nekoliko meseci nakon misterioznog nestanka još jednog malezijskog aviona MH 370. U to vreme ukrajinska vlada i proruski pobunjenici koji su se međusobno sukobljavali, optuživali su jedni druge za obaranje ukrajinskog aviona.

Check Also

A TVRDE DA SU BEZBEDNE?! TRUDNICAMA ZABRANJENO DA SE VAKCINIŠU PROTIV KORONE…

Dok se ne urade studije o bezbednosti vakcinacije trudnica, one neće biti vakcinisane, poručio je …