Home / AKTUELNO / Molila ubicu za život: Jelena Marjanović ubijena dok je klečala?!

Molila ubicu za život: Jelena Marjanović ubijena dok je klečala?!

jelena-krsmanovicObducenti su na kolenima Jelene Marjanović (33) primetili nekoliko sitnih oguljotina za koje pretpostavljaju da su nastale za života.

Jedna od pretpostavki stručnjaka jeste da je Jelena klečala dok je ubica udarao tupim predmetom u glavu, što je utvrđeno i na osnovu položaja rana!

– Po svemu sudeći žrtva je molila ubicu da je poštedi i ostavi živom. Kako je obdukcija pokazala, najverovatnije je već peti udarac u glavu bio smrtonosan. Sem ovih udaraca i jedva primetnih poderotina na nogama, ona nema drugih povreda, što može da ukaže i na to da je ubicu poznavala i da se sve dogodilo brzo, te nije uspela ni da se brani, a kamoli da mu umakne.

Sam čin ubistva trajao je desetak minuta, što zasad pobija pređašnju teoriju da je ubijena na nasipu – kaže izvor blizak istrazi i objašnjava: „Ubica ne bi usred bela dana na nekoj livadi, gde mogu svi da ga vide, udarao ženu u glavu. Jelena je verovatno ubijena u nekoj prostoriji jer njena krv nije pronađena na nasipu, a od tolikih udaraca i te kako je moralo biti.“

Na saslušanju u policiji, Jelenin suprug Zoran Marjanović tvrdio je da je sa svojom suprugom i petogodišnjom ćerkom Janom došao na nasip u borčanskom naselju Crvenka kako bi ona trčala.

Prema njegovim rečima, ona je nakon toga nestala, a policiju je pozvao nakon tri sata. Tvrdio je da je toliko čekao jer je sumnjao da ju je neko oteo.

U policiji je zadržan 48 sati, a poligrafisti je bio sumnjiv s obzirom da je pričao nepovezano. Međutim, dokaza za njegovo dalje zadržavanje nije bilo, niti ima za novo privođenje. Policija nije pronašla ni oružje kojim je nesrećna žena ubijena.

Jedini Zoranov alibi je ćerka Jana, koja je rekla da se dogodilo nešto „strašno“ i da je mama nestala dok je trčala.

Svedoka da je Jelena Marjanović trčala nasipom nema, a poslednji put tog dana je viđena na jezeru u Borči, gde se igrala sa ćerkom hraneći labudove.

– Ona je bila posvećena porodici i detetu. Pre svega je bila majka i domaćica, ali se na nagovor supruga vratila na scenu. Nije imala neprijatelja, niti joj je iko pretio. Jeste dobijala poruke na telefon i na Fejsbuk, ali su to bili njeni obožavaoci.

Ipak, nije volela kada su fanovi u obraćanju koristili izraze „kidnapovanje“, „otmica“, „vezivanje za krevet“… – priča Jelenina prijateljica, koja pak veruje da ubica nije niko iz porodice, tvrdeći da je sve bilo idilično kada god se nalazila u gostima kod njih.

(Alo)

Check Also

UDARNO! „DOLAZE PANDEMIJE KOJE BI MOGLE BITI MNOGO GORE OD KORONA VIRUSA!“

MILIJARDER i osnivač Majkrosofta, Bil Gejts, upozorio je da dolaze pandemije koje bi mogle biti …