Home / AKTUELNO / MRAČNA TAJNA NOVOG SADA: Ako puštate samu decu u luna park, ovaj tekst će vas naježiti..!

MRAČNA TAJNA NOVOG SADA: Ako puštate samu decu u luna park, ovaj tekst će vas naježiti..!

U luna parku u Novom Sadu je tokom vikenda bilo više stotina dece uzrasta od 8 do 14 godina, koja su svo vreme slušala muziku koja je asocirala na seks, a zaposlena osoba na ringišpilu je na razglasu na eksplicitan način pozivala devojčica da dohvate lutkicu za besplatnu vožnju

luna- park
U novosadskom naselju Klisa, pored crkve Vaznesenja Gospodnjeg, radi luna park koji deci nudi mnogo više od vožnje koju plaćaju. Naime, u zabavnom parku je tokom vikenda bilo stotinak dečaka i devojčica uzrasta od 8 do 14 godina, a najveće interesovanje je bilo za vožnju na ringišpilu, pored koga su postavljeni zvučnici sa kojih je treštala skandalozna muzika.

“Priđi bliže, idi niže, a drugi čeka me, a drugi, a drugi… Cici-mici, liz po pi*i.. Skinuo se go, a ja skinula se skroz, stiska jako i polako, drugi čeka na svoj red” – bile su reči jedne pesme. Međutim, ovo nije bio slučajan propust radnika ovog zabavnog parka, jer se repertoar nastavlja u ovom pravcu, pa je sledeća pesma zvučala:

“To što imaš ne mogu ni dolari ni evri da kupe, volim kada izludiš skroz i drmaš to seksi du*e. na podijum kad staneš svaka cura pati tvoja guza je skupa ko Emirati” – naravno ni ovde nije bio kraj, pa je i u trećoj pesmi tema bio seks.

“Priđi mom separeu, klizi jezikom po mome telu, al’ znaj da moja želja si ti, oseti dodir moje ljubavi. guza vamo ta, guza tamo ta, svaka guza hoće moje ruke j ato znam. Pa šta sad nemam ruku sto, lagano jedna po jedna du*e na sto”

U roku od sat vremena ni jedna pesma koje su preko ozvučenja pustili zaposleni u luna parku nije bila bez snažne seksualne konotacije, a u nekima se pominjao i kokain u pozitivnom smislu.

Izuzev toga, sasvim slučajno ili ipak namerno, plišanu lutku koju deca za vreme vožnje na ringišpilu treba da obore kako bi dobili sledeću vožnju besplatno, radnici parka nazvali su “Đoka”.

– Devojčica koja bude najjače vrištala na Đoku dobiće bepslatnu vožnju – čulo se sa razglasa, na šta su deca počela da vrište na “Đoku”, a sa razglasa je ponovo zagrmela pesma “Cici-mici, liz po pi*i”.

U sledećoj pesmi nagradu dobija ona devojčica koja najviše bude mahala plišanoj lutki, i tako se ide u nedogled dok kompromitujuća muzika prati čitav događaj.

Da li je moguće da ne postoji kontrola rada luna parkova i da nema institucije koja brine o tome da sadržaji u njima budu prilagođeni uzrastu dece koja se tu okuplja?

Zaslepljujuća svetla luna parka i preglasni zvuk muzike gotovo su činili nevidljivim Hran Vaznesenja Gospodnjeg koji se nalazi samo tridesetak metara dalje.

(Srbijadanas.com)

Check Also

Komanda Oružanih snaga Ukrajine: Rusi nas napadaju iz devet pravaca, odjednom!

Ruske jedinice napadaju ukrajinske oružane snage u Donbasu u devet pravaca. O tome je na …