Home / ZANIMLJIVOSTI / Šta se dogodi kada se spoje dva ista znaka: Škorpije- strast, opasnost i intriga, Rakovi idealni!

Šta se dogodi kada se spoje dva ista znaka: Škorpije- strast, opasnost i intriga, Rakovi idealni!

Zabavljanje sa osobom koja je u horoskopu isto što i vi može biti problematično. U toj drugoj osobi vidite sve svoje najbolje i najgore osobine. Ali Rakovi se savršeno slažu, Vodolije mogu da budu dobri prijatelji, ali da ne upoznaju istinsku strast, a dva Lava će teško izdržati jedan drugog.

dvoje-par-erotika1

Ovan i Ovan
Ovo može da bude težak spoj. Oboje ste tvrdoglavi, želite da bude po vašem i uvek krivite drugu osobu kad nešto nije kako treba. Sa druge strane, oboje ste strastveni i dobro ćete se zabavljati jedno sa drugim. Ali svađe će vam biti eksplozivne.

Bik i Bik
Bik je trvdoglav i jednosmeran. Ako oboje gledate isto na stvari, sve će biti dobro. Ali ako to nije slučaj, morate da izađete iz svoje zone komfora da biste dobro funkcionisali, a to nije lako ni jednom ni drugom. Oboje ste strastveni kada se radi o vašim idejama i mišljenjima, pa ako je jedno od vas konzervativno, a drugo liberalno, u velikom ste rpoblemu. Sport i senzualni užici mogu vas održati zajedno.

Blizanci i Blizanci
Blizanci se nikad ne umore jedno od drugog, ali u ovom spoju je previše nepredvidivosti. Jedno od vas dvoje mora da postane „stabilno“ i ustanovi porodični život. U suprotnom, nećete dugo ostati zajedno. Ali vas dvoje bar možete da pričate o svemu i da uživate u raznovrsnom društvenom životu.

Rak i Rak
Ovo je jedan od najboljih istoznačnih spojeva. Oboje volite da brinete jedno o drugom i da provodite vreme kod kuće zajedno. Kada naučite da tolerišete promene raspoloženja kod onog drugog, jedina vaša slaba tačka može biti to što možete jedno prema drugom početi da se ponašate kao roditelji prema deci, a to može da ubije vaš seksualni život.

Lav i Lav

Ovo je veoma nestabilan spoj. Oboma vam je potrebno mnogo pažnje, pa se durite ako je ne dobijete. Zato stalno morate da se trudite da se vaš partner oseća posebno. Strast je, naravno, na zavidnom nivou, što je savršeno za seks, ali pazite da ne kažete ili uradite nešto što će da dovede do svađe koja može da vam rasturi vezu. Uzajamno poštovanje je najvažnije u ovoj zajednici.

Devica i Devica

Ako ste oboje posvećeni nekim višim ciljevima usmerenim na dobrobit čovečnstva, onda ste savršni jedno za drugo. Samo nemojte da pokušavate da „poboljšate“ drugu osobu i ne kritikujte njeno ponašanje, jer to ubija strast. Preterano analiziranje veze može da bude veliki problem. Nađite nešto što oboje volite i zanimajte se radeći to zajedno.

Vaga i Vaga

Ovo može da bude dobra zajednica. Oboje ste usredsređeni na zadovoljstvo druge osobe i trudite se da održite balans. Ali postoji opasnost da postanete površni u posmatranju svoje veze – da gledate samo površinski sloj divne ljubavi, a zanemarujete nesuglasice. Ponekad morate narušiti mir da biste dopstigli svoj puni potencijal zajedno.

Škorpija i Škorpija
Strast, opasnost, intriga – dve Škorpije imaju sve to. A to može biti i previše. Poverenje je ključni činilac ove veze i ono ih drži zajedno. Ako je jedan od partnera sumnjičav ili ljubomoran, već ste na klizavom tlu. Važno je da delite svoja najdiublja osećanja, ali nemojte da ih natrljavate jedno drugom na nos, jer će to da probudi ozlojeđenost kod oboje.

Strelac i Strelac

Ovo je zanimljiv spoj. Oboje ćete uvek biti raspoloženi za razne aktivnosti u kojima ćete beskrajno uživati. Vaši čvrsti stavovi mogu dovesti do ozbiljnih svađa, ali to vam neće smetati. Problem dolazi kad jedno od vas želi da vezu podigne na viši nivo, a drugo još nije spremno na obavezivanje. Dublja povezanost može vas zadržati zajedno.

Jarac i Jarac
Možda mislite da ovo nije najromantičniji spoj, pošto su Jarčevi tvrdoglavi realisti. Ali vaša praktična priroda navodi vas da cenite jedno drugo i da izbegnete iluzije o onom drugom. U ovoj vezi možete biti ono što jeste. Samo ne treba da dopustite da vas vaša ambicija ili želja za statusom udalji od porodice.

Vodolija i Vodolija

Vodolije su širokoume i tolerantne i uživaju u ekscentričnostima. Vi možete postati najbolji prijatelji, ali na ljubavnom planu neće sve teći tako glatko – oboje se možete uzdržavati i plašiti da jedno drugom izjavite ljubav i da napravite neki ozbiljniji korak u vezi. Da biste probudili strast, oboje morate izaći iz svoje zone komfora.

Ribe i Ribe
I jedno i drugo ste sanjari, a to radi i za vas i protiv vas. Dve Ribe će lako plivati zajedno opijene ljubavlju iz snova, ali će zaboraviti na realnost. Vi nosite ružičaste naočare i to je lepo, ali vam je potreban neko ko će vas usmeravati i brinuti o vama dvoma kako biste opstali.

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …