Home / AKTUELNO / NA VREME SE SKLANJA SPASAVAJUĆI ŽIVU GLAVU: MIĆA JOVANOVIĆ PRODAO MEGATREND I BEŽI IZ SRBIJE

NA VREME SE SKLANJA SPASAVAJUĆI ŽIVU GLAVU: MIĆA JOVANOVIĆ PRODAO MEGATREND I BEŽI IZ SRBIJE

Vlasnik Megatrenda Mića Jovanović potvrdio je na konferenciji za novinare da je 100 odsto vlasništva preneo na nemački konzorcijum fondova koji predstavlja Dejan Đorđević.

Jovanović navodi da je ugovor o prenosu vlasništva potpisan juče i da to smatra još jednom nemačkom investicijom u Srbiju.

“Odlazim sa fakulteta i biću tu samo u svojstvu savetnika. Povlačim se, neću ni da živim ovde, 19 godina imam dom na jugu Francuske, u Kanu. Ubrzo ću se preseliti u taj drugi dom, nadam se van dometa nekih finih novinara i televizijskih stanica”, rekao je Jovanović.

Podsetimo, TV N1 dobila je naknadno poziv Megatrenda da učestvuje na konferenciji za medije u toj ustanovi. Poziv je usledio pošto smo objavili da su na konferenciju pozvane odabrane redakcije, a uz pozivnicu stiglo je i objašnjenje da je poziv izostao zbog tehničke greške.

Mića Jovanović odbio da govori za N1 u dokumentarnom filmu “Mega diplomac”, koji je emitovan na TV N1 i u kome je naveden čitav niz nelogičnosti i nepravinosti u poslovanju univerziteta, kao i u sticanju najviših akademskih zvanja funkcionera na vlasti, počevši od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.

(N1)

Check Also

PALA ODLUKA: OD FEBRUARA OBAVEZNA VAKCINACIJA

Austrijski parlament usvojio je večeras odluku o uvođenju obavezne vakcinacije. Doris Bures, druga predsednica Nacionalnog …