Home / AKTUELNO / NAJNOVIJI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA: Ovo je devojčica(3) koju je monstrum iz Zaječara silovao, pa krvnički ubio- Javio se na telefon, u pozadini se čulo dete kako vrišti!

NAJNOVIJI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA: Ovo je devojčica(3) koju je monstrum iz Zaječara silovao, pa krvnički ubio- Javio se na telefon, u pozadini se čulo dete kako vrišti!

500Foto: Marko Todorović

Devojčica A.S. (3) sinoć je silovana, pa ubijena pesnicama i kamenjem u zaječarskom selu Vratarnica. Nju je sa rođendana odveo V.R. (28) koji je u šumi izvršio zločin.

Policija se nakon prijave nestanka oko 22 sata dala u potragu za njim jer su svedoci objasnili da se devojčica na rođendanu igrala sa njim.

Nepunih sat vremena kasnije, kako je objasnio, osumnjičeni je pronađen.

Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić je dodao da je osumnjičeni pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova odveo do mesta gde je pronađeno telo devojčice, u šumi na 600-700 metara od kuće u kojoj je bio rođendan.

covek-suma

Danijela, majka ubijene trogodišnje devojčice, opisala je detalje događaja koji su prethodili stravičnom zločinu.

Ona je malu Anđelinu poslala na rođendansku proslavu u kući pored.

„Doterala sam je, dala joj poklon i ispratila je. Šetkala se sa drugarima, dolazila je u naše dvorište, vozili su bicikle, a zatim je opet otišla na proslavu. U jednom trenutku neko je pitao gde je Vladica, na šta je neko odgovorio da je otišao ka autobuskoj stanici, a da je sa njim i Anđelina“, priča u suzama majka ubijene Anđeline.

Prema njenim rečima, svi su se dali u potragu, pretražili su gotovo celo selo, ali je nigde nije bilo.

„Vladicu smo zvali telefonom, u početku se nije javljao, a zatim se javio svom ocu, koji je u pozadini čuo dete kako vrišti“, priča Danijela.

Vladicu je, kako kaže, poznavala, ali ništa nije ukazivalo na to da bi učinio ovako nešto.

„Ne znam šta mu je sad bilo, uvek je bio prijatan, igrao se sa Anđelinom, pozdravio bi je svaki put, ali ne samo nju, već svako dete“ ispričala je.

Pre nego što ju je odveo, kako kaže, igrao se sa njom ispred kuće.

(Telegraf, Kurir)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …