Home / AKTUELNO / NOVI JEZIVI DETALJI ZLOČINA U ZAJEČARU: Monstrum koji je silovao devojčicu (3) priznao da je UBIO ŽENU, koju još uvek traži cela Srbija?

NOVI JEZIVI DETALJI ZLOČINA U ZAJEČARU: Monstrum koji je silovao devojčicu (3) priznao da je UBIO ŽENU, koju još uvek traži cela Srbija?

500Foto-Ilustracija: Milena Đorđević, novosti.rs

Trogodišnja devojčica iz zaječarskog sela Vratarnica sinoć je silovana pa ubijena, a V. R. je priznao zločin. On je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Sve je, međutim, stravila vest da je monstrum priznao da je pre dvadesetak dana ubio i četrdesetšestogodišnju ženu iz istog sela, čiji nestanak je takođe prijavljen policiji.

Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić rekao je da se u okolini Zaječara, u selu Vratarnica, dogodio stravičan zločin kada je trogodišnja devojčica silovana i zverski ubijena.

Kako nezvanično saznajemo, majka devojčice poslala je Anđelinu na rođendan u komšiluku, a Vladica se igrao sa decom.

U jednom trenutku, njih dvoje su nestali. Negde oko 21 sat majka je primetila da deteta nema i pošla je da je traži jer su svedoci rekli kako su videli osumnjičenog i devojčicu kako idu ka autobuskoj stanici.

V.R. je silovao devojčicu, ubio je, ostavio njeno beživotno telo i oprao krvavu odeću u reci Timok i krenuo nazad na proslavu rođendana. Navodno je u povratku, ujak devojčice sreo V.R. i upitao ga gde mu je sestričina, na šta mu je osumnjičeni odgovorio “Ne znam, ostavio sam je na autobuskoj stanici“.

Okupljeni meštani umalo su linčovali osumnjičenog, koga je policija izvukla i sklonila od razjarene mase.

(Telegraf.rs)

Check Also

SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: POGLEDAJTE ŠTA MONSTRUM RADI NA SAHRANI ĐOKIĆA (VIDEO)

Goran Džonić stajao je u pozadini. On je bio u blizini mrtvačkih kola dok je …