Home / AKTUELNO / JEZIVI DETALJI NEZAPAMĆENOG ZLOČINA U ZAJEČARU: Monstrum s rođendana odveo devojčicu (3), silovao je, pa je ubio pesnicama i kamenjem!

JEZIVI DETALJI NEZAPAMĆENOG ZLOČINA U ZAJEČARU: Monstrum s rođendana odveo devojčicu (3), silovao je, pa je ubio pesnicama i kamenjem!

forenzicari- ubistvo
Devojčica A.S. (3) iz Zaječarskog sela Vratarnica, koja je sinoć silovana, pa ubijena, stradala je tako što je V.R. (28) odveo sa rođendana oko 22 sata. Kada je primećeno da devojčice nema, roditelji su počeli da je traže.

Monstrum je policiju obavestio da je ubio devojčicu, a beživotno i unakaženo telo devojčice je pronađeno rano jutros.

Kako nezvanično saznajemo, majka devojčice poslala je Anđelinu na rođendan u komšiluku, a Vladica se igrao sa decom. U jednom trenutku, njih dvoje su nestali.

Ngde oko 21 sat majka je primetila da deteta nema i pošla je da je traži jer su svedoci rekli kako su videli osumnjičenog i devojčicu kako idu ka autobuskoj stanici.

V.R. je silovao devojčicu, ubio je, ostavio njeno beživotno telo i oprao krvavu odeću u reci Timok i krenuo nazad na proslavu rođendana.

 

Navodno je u povratku, ujak devojčice sreo V.R. i upitao ga gde mu je sestričina, na šta mu je osumnjičeni odgovorio “Ne znam, ostavio sam je na autobuskoj stanici“.

Okupljeni meštani umalo su linčovali osumnjičenog, koga je policija izvukla i sklonila od razjarene mase.

Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić je na vanrednoj konferenciji za novinare izjavio da se u okolini Zaječara, u selu Vratarnica, dogodio stravičan zločin kada je trogodišnja devojčica silovana i zverski ubijena.

uvidjaj-srbija policija02

Rebić je rekao da je policija uhapsila V. R. (1988) za koga se sumnja da je izvršio zločin i da je njemu određena mera zadržavanja od 48 sati.

– Oko 21 sat i 30 minuta policija je dobila prijavu majke deteta da je dete nestalo – rekao je Rebić, dodavši da se dete prethodno nalazilo na rođendanu u komšiluku.

Prema njegovim rečima, policija je odmah počela potragu za V. R. a na osnovu iskazane sumnje gostiju na rođendanu.

(Telegraf.rs)

Check Also

SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: POGLEDAJTE ŠTA MONSTRUM RADI NA SAHRANI ĐOKIĆA (VIDEO)

Goran Džonić stajao je u pozadini. On je bio u blizini mrtvačkih kola dok je …