Home / AKTUELNO / Najveća Wi-Fi mreža na svetu dostupna korisnicima Srbije: SBB lansirao Unifi Travel!

Najveća Wi-Fi mreža na svetu dostupna korisnicima Srbije: SBB lansirao Unifi Travel!

mreza- net- komp- laptop- internet

 

U saradnji sa kompanijom iPass, vodećim globalnim Wi-Fi operatorom, SBB vam omogućava da uštedite u romingu i surfujete internetom na preko 60 miliona Wi-Fi tačaka, u preko 120 država.

Unifi Travel pruža mogućnost da se jednostavno povežete i pristupite internetu.

Unifi aplikacija sa Unifi Travel dodatkom dostupna je za preuzimanje sa Google Play i App Store-a.

Ukoliko putujete, sve što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na Unifi Travel unosom Moj SBB korisničkog imena i lozinke i uživate u sledećoj destinaciji na kojoj ćete u romingu neometano moći da budete konektovani bez traženja lozinke ili otključane mreže.

– Lansiranjem Unifi Travel-a, Unifi mreža prešla je granice regiona i proširila se na ceo svet, što našim korisnicima omogućava jedinstveni doživljaj tokom boravka u inostranstvu, jednostavnu Wi-Fi konekciju i smanjenje dodatnih roming troškova.

Partnerstvo sa iPass-om obezbedilo nam je pristup prvoj i najvećoj globalnoj Wi-Fi platformi sa neograničenim internetom. Internet ćete moći da koristite i u avionima i vozovima koji imaju Unifi Travel hotspot – izjavila je Viktorija Boklag, direktor kompanije

SBB, i dodala da se mreža Unifi lokacija konstantno širi. Servis je uključen u sve Trio Gold pakete, kao i Duo Gold Extra i Gold Premium pakete SBB-a, dok svi ostali korisnici SBB postpaid interneta imaju jedinstvenu priliku da besplatno isprobaju Unifi Travel servis tokom promotivnog perioda u trajanju od 30 dana.

(Telegraf.rs/ PR)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …