Home / AKTUELNO / NAJVEĆI AMERIČKI KOŠMAR SE OBISTINIO: Rusi testirali novo moćno ubitačno oružje! Od njega nema spasa! (VIDEO)

NAJVEĆI AMERIČKI KOŠMAR SE OBISTINIO: Rusi testirali novo moćno ubitačno oružje! Od njega nema spasa! (VIDEO)

Testiranje kompaktne nuklearne jedinice sa krstarećim raketama „Burevestnik“ uspešno su završeni u Rusiji, izjavio je izvor iz Industrije za proizvodnju raketa.

– U januaru je uspešno završena velika serija testova za krstareću raketu kompleksa “Burevestnik”, ispitivanja nuklearnih jedinica, na jednom od postrojenja – rekao je on.

Testovi su „obuhvatili utvrđivanje specifikacije reaktora kojim se osigurava neograničen opseg projektila – dodao je izvor. U martu 2018. godine, predsednik Vladimir Putin je izjavio da je Rusija razvila kompaktan nuklearni motor velike snage namenjen vazdušnim krstarećim raketama i podvodnim krstarećim raketama.

Takav nisko-leteći skriveni CM, opremljen posebnom bojevom glavom, ima gotovo neograničen domet, nepredvidivu trajektoriju i visok stepen proboja protiv-vazdušne odbrane i ne može se presresti nijednim poznatim sistemom protivvazdušne odbrane.

Check Also

USTANAK! U LjUBLjANI MASOVNI PROTEST PROTIV OBAVEZNE VAKCINACIJE! (VIDEO)

U centru Ljubljane, na platou ispred zgrade parlamenta, večeras je počeo novi protest protivnika kovid …