Home / AKTUELNO / Namamio je u stan u Doboju, obećao joj posao i zaključao vrata: Onda je krenuo pakao za nesrećnu devojku

Namamio je u stan u Doboju, obećao joj posao i zaključao vrata: Onda je krenuo pakao za nesrećnu devojku

silovanje-zena

Muškarac S. Đ. sumnjiči se da je u sredu, u svom stanu u Doboju, punoletnu žensku osobu na ponižavajući način prinudio na obljubu i druge polne radnje.

On je navodno devojku fotografisao golu, a onda joj pretio da ne sme nikome da kaže da ga poznaje.

Iz dobojskog Centra javne bezbednosti su obavestili da je policija uhapsila S.Đ. kojeg je nesrećna žena upoznala putem Fejsbuka i nakon što joj je saopštio da joj je pronašao posao, pozvao je u svoj stan gde će se, navodno, sresti sa budućim poslodavcem.

Kada su ušli u stan, S. Đ. je zaključao ulazna vrata i nakon kratkog neprimerenog razgovora uhvatio je za kosu i odvukao u drugu prostoriju, gde ju je silovao. Policijskoj stanici Doboj slučaj je prijavljen u sredu oko 22 časa.

Preduzimajući radnje na rasvetljavanju prijavljenog krivičnog dela policijski službenici Sektora kriminalističke policije CJB Doboj ubrzo su identifikovali, pronašli i priveli počinioca.

Na osnovu izdate naredbe Osnovnog suda Doboj obavljen je lični pretres S. Đ. i pretres stana koji koristi, prilikom čega su pronađeni i izuzeti materijalni dokazi koji mogu poslužiti u daljem toku krivičnog postupka.

Posle kriminalističke obrade, S. Đ. je, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu, predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

(Srna)

Check Also

UDARNO! KRIZNI ŠTAB TRAŽI ZATVARANJE SRBIJE NA NEKOLIKO NEDELJA- SPREMA SE POLICIJSKI ČAS!

Zamenik direktora niškog Kliničkog centra Radmilo Janković ocenio je da je jedini način da se …