Home / IZA KULISA / RUSI PREDSTAVILI ZASTRAŠUJUĆE SUPER ORUŽJE- OBJEKAT 4202: Nevidljiv je i nemoguće ga je pratiti i oboriti- Za samo nekoliko sekundi od Evrope i Britanije ostaje prah i pepeo! (VIDEO)

RUSI PREDSTAVILI ZASTRAŠUJUĆE SUPER ORUŽJE- OBJEKAT 4202: Nevidljiv je i nemoguće ga je pratiti i oboriti- Za samo nekoliko sekundi od Evrope i Britanije ostaje prah i pepeo! (VIDEO)

web-tribune.com
Vladimir Putin je predstavio svoje zastrašujuće super oružje, objekat 4202, koje je, prema ruskim stručnjacima, u suprotnosti sa sistemima protivraketne odbrane NATO-a.

Ova bojeva glava nevidljiva je za američki antiraketni sistem, a zbog svoje brzine nemoguće ju je pratiti i oboriti. Iz ruske nuklearne baze u Kaliningradu do Britanije može da dođe za neverovatnih 13 minuta.

Tenzije između Britanije i Rusije su trenutno na prekretnici nakon što je tamošnja premijerka Teresa Mej napala Putina da “podriva napore Zapada” za uspostavljanje političke stabilnosti u Siriji.

Baš zbog ove teme Putin je nedavno razgovarao i sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom, koji je čak tokom predizborne kampanje NATO ocenio kao “zastareo”, te sada Evropa strepi da bi Amerika mogla da izađe iz alijanse čime bi postali lak plen za Putina.

raketa-rusi-satana-sin

Novo oružje specijalno je dizajnirano da bude deo nove ruske nuklearke Satan 2, koja je predstavljena javnosti prošlog meseca. Raketa 4202 ispaljena je hiljadama milja daleko od bazne stanice Jasni u Rusiji do udaljenog poluostrva na Kamčatki, a zvaničnici iz Kremlja ocenili su ovo testiranje kao veoma uspešno.

Putinova nova “omiljena igračka” biće spremna za lansiranje 2018. i biće toliko jaka da će granatiranje Hirošime i Nagasakija izgledati kao dečiji film.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

ZLATNA TAJNA TITOVOG SEFA: NAJVREDNIJE STVARI SU NESTALE- OTIMAČINA I DANAŠNJI VLADARI SRBIJE..

Komisija je 2013. godine popisala, između ostalog, oko 30 kilograma zlata, kao i poluge od …